Все категории
Добавить товар

Malvin ошатний білий жакет

880 грн
Описание

Розкішний ошатний жакет від Malvin – всесвітньо відомий німецький бренд жіночого одягу, який користується великою популярністю у Європі.  Це компанія, яка має свій унікальний, неповторний стиль.  Моделі даного бренду відрізняються особливим жіночним дизайном та класичним кроєм, завдяки чому добре сидять на фігурі будь-якого типу та виграшно виглядають на жінках будь-якого віку.
Відмінними рисами жіночого одягу Malvin є:
- виключно натуральні матеріали;
- ексклюзивні декоративні елементи ручної роботи у дизайнерському форматі;
- якісна фурнітура;
Жіночий одяг Malvin виготовляється під девізом "Одяг для успіху".  Це предмети гардеробу для стильних і успішних бізнес-леді, для жінок, які в кожній ситуації прагнуть виглядати витончено і неповторно, справляти враження і добиватися свого.
Для пошиття жакету використано щільний бавовняний трикотаж , цупку бавовняна тканину (типу джинс), мереживо та сітку. Застібка спереду на ґудзики ручної роботи,  в т.ч. зі справжнього перламутру та інкрустовані кристалами Сваровські. Приталений силует.
Розмір 42
груди 53-55 см
талія 46,5-48 см
стегна 58-59 см
рукав 65 см
довжина виробу 67 см
плечі 43-44 см
Буде ще багато фірмових речей. Підписуйтесь! Майте на увазі, що поки ви додаєте товар в "вибране ", хтось  його вже купує.І ви можете втратити свій шанс придбати вподобану річ. Дешевше купувати відразу декілька речей-таким чином ви заощаджуєте на доставці.При купівлі п'яти і більше речей доставка безкоштовна. Вдалих і приємних покупок!
3.03.24

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 42/XL/50
Материал:
Полиамид Хлопок Эластан
Продавец
tatya...
tatyana.nagula
Супер-продавец
Ровно
91% выполненных заказов
Была

Похожие товары