Все категории
Добавить товар

Marc cain теплий піджак

650 грн
Описание

Стильний та теплий трикотажний піджак від Marc Cain – це всесвітньо відомий бренд преміум-класу у сегменті ринку модного жіночого одягу з власним виробництвом у Німеччині. З моменту свого заснування в Італії, компанія Marc Cain поєднує плюси італійського походження з німецьким прагненням до досконалості.  Високі вимоги до дизайну, якості, матеріалів, новітніх технологій обробки та крою — кредо бренду Marc Cain.У компанії  Marc Cain кожна колекція – зірка!  Філософія компанії визначається  почуттям естетики та мистецтва у поєднанні з невимушеністю та природністю, інноваційним мисленням та неповторністю.
Трикотаж середньої щільності,  приємний на дотик. Приталений силует. Застібка спереду на два ґудзики. Знизу по боках дві накладні кишені з клапанами. Підкладка тільки в рукавах. На правому клапані кишені маленька цяточка (останнє фото). Я думаю, що це вкусила міль (не наскрізь). В ціні враховано.
Розмір 1
груди 42-44 см
талія 37-38 см
стегна 46--48 см
рукав 58,5 см
довжина виробу 54,5-56 см
(перед довший)
плечі 39-42 см
Буде ще багато фірмових речей. Підписуйтесь! Майте на увазі, що поки ви додаєте товар в "вибране ", хтось  його вже купує.І ви можете втратити свій шанс придбати вподобану річ. Дешевше купувати відразу декілька речей-таким чином ви заощаджуєте на доставці.При купівлі п'яти і більше речей доставка безкоштовна. Вдалих і приємних покупок!
5.03.24

Состояние: Очень хорошее
Цвет:
  • Серый
  • Бежевый
Размер:
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
Материал:
Кашемир Шерсть
Принт:
Без принта
Продавец
tatya...
tatyana.nagula
Супер-продавец
Ровно
91% выполненных заказов
Была

Похожие товары