Все категории
Добавить товар

Marc cain стильний піджак

680 грн
Описание

Стильний бавовняний піджак  від Marc Cain – це всесвітньо відомий бренд преміум-класу у сегменті ринку модного жіночого одягу з власним виробництвом у Німеччині. З моменту свого заснування в Італії, компанія Marc Cain поєднує плюси італійського походження з німецьким прагненням до досконалості.  Високі вимоги до дизайну, якості, матеріалів, новітніх технологій обробки та крою — кредо бренду Marc Cain.У компанії  Marc Cain кожна колекція – зірка!  Філософія компанії визначається  почуттям естетики та мистецтва у поєднанні з невимушеністю та природністю, інноваційним мисленням та неповторністю.
Тканина тонка, еластична, типу плащовки. Приталений силует. Застібка спереду на два ґудзики. Знизу по боках дві накладні кишені . Підкладка є на передній частині виробу,  на плечах та в рукавах. Спинка і бока без підкладки. Всередині на підкладці спереду є міні-кишенька.
Розмір 1
груди 46-48 см
талія 38,5 см
стегна 49--50 см
рукав 62 см
довжина виробу 57-60 см (перед довший)
плечі 40-41 см
Буде ще багато фірмових речей. Підписуйтесь! Майте на увазі, що поки ви додаєте товар в "вибране ", хтось  його вже купує.І ви можете втратити свій шанс придбати вподобану річ. Дешевше купувати відразу декілька речей-таким чином ви заощаджуєте на доставці.При купівлі п'яти і більше речей доставка безкоштовна. Вдалих і приємних покупок!
9.03.24

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Серебристый
  • Бежевый
Размер:
  • 36/S/44
Продавец
tatya...
tatyana.nagula
Супер-продавец
Ровно
90% выполненных заказов
Была

Похожие товары