Все категории
Добавить товар

Куртка-вітровка ягідного кольору в стилі casual від tchibo (німеччина)

138 грн -7% 129 грн
Описание

Ця куртка є вільним стилем з ретельно продуманими модними деталями. Закручені рукави, скріплені ремінцем, дві великі передні кишені, застебнуті на кнопці з клямкою, і стяжна стрічка внизу для регулювання кола, розташовані в тунелі, надають куртці спортивний стиль. Волокно TENCEL®, яке є надзвичайно легким і добре облягаючим матеріалом, забезпечує приємний комфорт при носінні. колір: рожевий матеріал: 100% лиоцелл (TENCEL®) розміри: Загальна довжина близько 61 см ДОБРЕ ЗРОБЛЕНО Новий логотип TCHIBO WORDS TO DONE вказує на продукти, які повністю або частково робляться в результаті стійкого виробництва. Таким чином, ми разом робимо наступний крок до відповідального світу. ****************************************
Заміри:

Евро 38 наш 44

Поп 37 см.

ПОГ: 50 см

ПОТ: 52 см

ПОБ : 54 см

Довжина рукава : 59/47 см

Довжина: 60 см

Евро 40, наш 46

Поп 40 см

ПОГ: 56 см

ПОБ : 57 см

Довжина рукава : 60/47 см

Довжина: 60 см

********************************************

Заміри можуть мати похибку вимірювання ± 1/2 см

Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд.

Це абсолютно новий одяг!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
Размер:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Материал:
Хлопок
Продавец
vetersolnce
vetersolnce
Ужгород
21% выполненных заказов
Была

Похожие товары