Все категории
Добавить товар

Елегантний ошатний плащ англійського бренду warehouse

438 грн
Описание

Елегантний ошатний плащ англійського бренду Warehouse.
Комфортний плащ приталеного силуету Виріб відрізний по лінії талії, відльотна кокетка по переду та спинці, комір відкладний, рукав втачний.Застібається плащ на гудзики.Доповнений прорізними скошеними кишенями. Модель на підкладці.Виконаний з практичної у використанні змішаної тканини- бавовни та поліестеру.
Універсальна та практична річ. Чудовий вибір для осінньо-весняного сезону.

Розмір XXL.
-довжина 90
- плечі 42
- пог 53
-пот 47
-поб 56
- рукав 61

Склад:
49% бавовна
51% поліестер

Warehouse – справді англійський стиль у кожній колекції. Бренд Warehouse користується сьогодні величезною популярністю у багатьох знаменитостей. «Наш дизайн одночасно стильний, сексуальний, модний, що вселяє впевненість у собі і говорить про вашу індивідуальність. Ми пишаємось тим, що створюємо», — кажуть засновники бренду.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 44/XXL/52
Материал:
Полиэстер Хлопок
Сезон:

Похожие товары