Все категории
Добавить товар

Зимова жіноча куртка зефірка oversize

1199 грн

распродажа до 25 Май

839 грн
Описание

Зимова жіноча куртка зефірка oversize від виробника Tayishe привертає увагу своїм незвичайним дизайном і глянсовою тканиною. Ефект м'якої щільної глянсової тканини (з металевим відливом) нагадує шкіряні пуховики, але зовні. На відміну від неефективних характеристик натуральної шкіри в зимовий період, матеріал даної зимової куртки легкий за вагою та не боїться морозів.

У нижній частині виробу з боків розташовані шліци на блискавках (близько 20 см) для регулювання об'єму нижнього краю пуховика. Подовжена спинка куртки та силует «кокон» створюють повітряний фасон (так звана «куртка-черепашка»). Довжина пуховика не тільки дуже зручна та практична, але й привабливо виглядає на будь-якій фігурі.

Є 2 зовнішні врізні кишені без фіксації. М'які гумки на рукавах пуховика запобігають попаданню вітру та вологи. Зимова куртка застібається на якісну металеву фурнітуру. Високий вшитий комір-капюшон чудово захищає від вітру та холоду. Внутрішня підкладка коміра-стійки виконана із сріблястої тканини. Асиметричне прострочення служить додатковим акцентом для моделі oversize.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Серебристый
Размер:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
Продавец
asya__19
asya__19
Супер-продавец
Львов
84% выполненных заказов
Была

Похожие товары