Все категории
Добавить товар

Статусна элітна шуба манто соболь мутон

10150 грн с 07 Май - добавляйте в избранное

14500 грн
Описание

Шуба нова. її не вдягали на вулицю жодного разу. Тільки фотосесія. Розумієте? Комір вишуканий дорогий Соболь, пошита із дзеркального полірованого, м'якого наче шовк мутону, якій має перевагу перед норкою за ізносостійкістю, а виглядае точнісінько, як стрижена натуральна норка.
Нема не якої різниці, окрім надзвичайно вигідної ціни, придбати її тут, чи у магазині. Немає ні яких недоліків, зачепитися для торгу за знизити ціну нема за що. Але я приймаю пропозиції власної ціни. В мене не має обміну чи повернення, але ми всі розуміємо, що таку коштовну, вишукану, дорогу і статусну річ багато вумно-хитрих можуть придбати задля одного дня, одягнути на урочистість, а потім, користуючись нагодою, у 14 днів повернути. А після того річ буде вже не нова. Отже, виконуючи вимоги Шафи щодо правил продажу нових речей із поверненням їх у 14 денний термін я НАГОЛОШУЮ, що у цьому випадку вартість потримати в себе цю річ буде дорівнювати 1/2 її вартості за кожен день її утримання! Прокат, так дуже дорогий вийде прокат. Не подобатися умови - не купуйте. Це не може бути змінено. При тому, що спочатку повертається шуба, а потім після прискіпливо огляду вертається лише частина грошей (за 14 днів доведеться ще й доплачувати покупцю))
Умови повернення Шафа не обумовлювалося. В мене такий порядок, на який покупець погоджуеться купуючи цю річ. Вважатимемо, що Вы взяли її на прокат. І то, це тільки у тому випадку, якщо на речі не буде жодного сліду її одягання і використання. Плакати не безкоштовні. Берите її собі НА ЗАВЖДИ. З таким скарбом шкода прощатися. В мене не має прокату)) я ПРОДАЮ, а не катаю шубу.
Дуже ходкій розмір 50-52 ( Л -ХЛ)Україна,
або орентуємось за мірками:
Довжина 110см без врахування коміру із соболь 61-62см. ПОГ 58-60см талія ПО 58- 60см стегна ПО 62-64см. По спинці 42+-см. але рукав широкий із низькою проймою. Модная вишукана річ із бездоганним крім для справжніх Леді. Ця річ варта Королеви. І вана її знайде.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • 42/XL/50
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 44/XXL/52
Материал:
Сезон:
Зима Осень Весна
Продавец
malin...
malinkakalinka
Супер-продавец
Киев
86% выполненных заказов
Была

Похожие товары