Все категории
Добавить товар

Шаба соболиная из натурального меха баргузинського соболя

13900 грн
Описание

Шуба з найдорожчого природного хутра баргузинського соболя.
Модель сучасна наче учора пошита, шикарна вийгришна хорошій розмір на гарну панянку по-багатому забарвлена дорогим коляром зимових найкращій шкурок. Шаба легка, тепла, пухнаста яскрава, не тьм'яна.
Хутро взагалі без нідоліків мяке, тепле і гарне, шубу наче і не носили наявних на око слідів використання не бачу, вона, у чудовому стані, відмінно, але я продаю її, як б/у.
Шуба міцна, соболь служить дуже довга, такі шубы передають у спадок, а ця пошита недавно
Гарний крій, напричуд легка, важить наче кофта і це при тому, що вона має багато хутра, і це чудово, бо саме це говорить про високу якість обробки і вичинки.
Шуба у відмінному стані з усіх боків, хутро яскраве не затерте ні де, підкладка чиста.
Вона домашня, це не секен-хенд.
Зробіть свою зиму вдалою на довгі роки)) Ще 15-20 років вона витримає і сніг і морози.
Розмір універсальний м-ххЛ )) на рост 155-165см. на рост 170см. рукав буде відкривати браслети.
заміри по застебнутій шубі:
довжина по спинці без урахування коміру 77 см. (рост моделі на фото 172см. але в моделі не довгі руки . на 165см. мах піде по рукаву, якій 58-60см.)
плечі 44см. (це український 48-50-52-54-56
(на М розмір оверсайз, це певна хХЛка)
рукав 60см. увага на зріст 156- 165 до 170см не вище.
на пів объем стегон, грудей 60см. по талії на 64см. по стегнам 70см. але можно переставили кільця ще на 8см. (там місце є по борту, але це мусите зробити Ви самі)
Підійде? Ага, так буває у інших, що коли Вам подобається шубка, то заміри менші, так хапайте цю, і робіть як вам потрібно, це вже Ваша вдача)) Зробіть заміри на своєму одягу який Вам підходить і уперед купувати мерщій))
Це ж саме Ваш розмір)) Бігом))
Шуба трохи кльошна, добре скриває живіт.

Якщо Вам потрібна пересилка, то уважно ознайомтеся з моїми о обливими умовами продажу: категорично без претензії і негативу, і тільки із повною передплатою при тому, що я не приймаю ні яких нарікань ні з какого приводу, повернення не роблю.
Я не мушу відповідати за о обисті уявлення (в кожного вони свої і в кожного для себе вірні) покупця від речі за картинкою і описом, а також я не беру на себе відповідальність за роботу пошти. Відправляю негайно Укр поштою, або Новою поштою після поповнення карти у часи роботи самої пошти.

Торг є, Резерву і повернення немає. Можлива курьерска доставка до метро у Києві на вимогу покупця, але покупець має забезпечети зв'язок залишаючись онлайн для виконання доставки.

Наложки немає. Акції на цю шубу не буде. Нова подібна коштує у магазині понад 250.000, а б/у у моїх конурентів у двічі дорожча за мою ціну. На осінь ціна буде значно дорожча.
Тільки повна оплата, сама безпечна оплата, то є власнику, а не посередника на карту. В кого товар, тому і гроші.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Коричневый
  • Бежевый
Размер:
  • 44/XXL/52
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
  • 46/3XL/54
  • 48/4XL/56
  • 50/4XL/58
  • 52/5XL/60
Материал:
Продавец
malin...
malinkakalinka
Супер-продавец
Киев
86% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?