Все категории
Добавить товар

Шуба норковая натуральная цвет абрикос крестовка стриженая италия

14999 грн
Описание

Шуба з натурального хутра природної стріженої норки колір - бомба! Такої більше немає! Він дійсно помаранчово- абрикосовий ніжний в чуттєвий! Це фурор для саіцьких раутів! Всі погляди будуть Ваші!
Дуже ходкий розмір. Небариться з покупкою. Фасон халат з поясом бажають придбати усі зараз. Це класика на всі віки, яка ще 100 років не вийде із моди і такий фасон піде кожному.
Гарніша, практична, гламурна та жіночна, вишуканіше годі шукати за такою пріємною ціною! Хутро м'якє і пухнасте, шовковисте і дуже приємне на дотик. Лазерне стріженанатуоальна скандинавська норка з шкур як і мають Італійську якість вчинки. Легка і тепла. На комірі скандинавська норка не стріжена. Можна навіть зомліти від задоволення володіти такою прикрасою.
Стан без нюансів! Відмінний і зірковий для б/у, але до Вас її таки носила обережно власниця, яка спромоглася заплатити за цю шубу повну мааєгазину ціну десь у 60.000-70.000 тис грн. так, що для б/у у чудовому стані ціна зважена доступна і досить помірна, зважаючи, що, як такого візуального суттєвого зносу немає.
Будете виглядати достойно і дорого! На шубних кліпсах, які застібаються без віджіму, що запобігає псуванню. Представницький клас у моделі комірі стойка.
ЦЕ Лка Мка, на Ску оверсайз.
Увага! Рукав на високий зріст 165-175-180см.
Довжина рукавах від лінії плеча не від шиї 66см.
Заміри по розкішний шубі без недоліків:
Довжина 93см. без урахування коміру.
по спинці між лопатками з внутрішнього боку шкуби по лінії ліфчика 38-40см. зверху по плечах по шубі 44см. можно брати і тим, клму і на 36- 38-40см. підходить - буде оверсайз, тим, кому потрібно на 42см. тим буде у притул, не рекомендую.
Під рукавами по грудях напівоб'єм 54см
талія 54см. прямий сілует.
стегна 54см по застебнутій шубі зверху. Це максимальні напівоб'єм. Мірки Вашої фігури повинні бути меншіми. Кращі для розуміння чи підійде зняти заміри із власного одягу, який Вам пасує і порівняти з моїми мірками.

Ні, ці шуба на примітки не катається. Я не хочу ризикувати тим, як пройде примірка і чи не зашкодить це шубі. Ваші 200грн. на пересилку отримає пошта у разі повернення, мені так не цікаво.
Ні, наложенного і повернення немає.
Тільки повна оплата на картку.
Для безпечної угоди по місту Києву можливе замовлення курьерської доставки до метро, на вимогу покупця за згодою продавця.

Резервів не роблю. Є торг, але, якщо вже запропонували свою ціну в я її погодила, то оплачувати треба того самого дня, не колись. Ціна чекати не буде. Потійте гроші до того, як стиснути Заказ. Угоди завжди відмічаю.
Гарного всім настрою і гарних угод.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Оранжевый
  • Коралловый
Размер:
  • 32/XXS/40
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
Материал:
Сезон:
Зима Осень Весна
Принт:
С животным принтом
Продавец
verona7777
verona7777
Киев
57% выполненных заказов
Была

Похожие товары