Все категории
Добавить товар

Шуба из натурального меха фасон халат с поясом ягуар леопард принт

5500 грн
Описание

Шуба фасон халат з поясом.
Ягуар і леопард це принт, продаю за ціною шуби із Кроліка. Але це незвичайне природне натуральге хутро. При детальному огляді можна побачити у підшерстку різні коляри. Таке забарвлення у бік більш темного у шкіри опушку має шиншилла і всі представники родини котячих. Кроліки, зазвичай мають однокольоровий підпушок, без наявного темного забарвлення, яке присутне у цій шубі.
Манто з натурального природного хутра яке я продаю за кролячою ціною, але це ймовірно Ліппія чи Оцелот коліру під рись леопард чи ягуар. Це може бути не кролик, бо не буває у кроликів такий окрас. А хутро не фарбоване. Може це якась інша камишова кішка чи кіт я не скажу підходить під опис окрас родини котячих . Пушиста як рись і кролік одночасно. Претензій до назви хутра не приймаю, бо не можу його особисто визначити. Так і пишу у описи.
При мехінічному поверхневому фарбуванні увесь опушок одного коліру, а в цій шубі це не так, плями не повторюється, як це буває під трафаретні нанесення. Тому продаю, як шубу з природного хутра надзвичайної краси. Вона чудова!
Стан відмінний. Хутро не лізе, блискуче і м'яке з набівним багатим пушистим підпушком, незатерте карманів немає.
Чи це точно Ваш розмір
Як так сміло модна купувати онлайн без примірки?
Як завжди у всіх ориентуйтеся за замірами:
міжлопатками між руками 36-38-см. по верху за коміром плечі 40см.
груди 44-45см.мах і талію шуба має 44-46см.мах, стегна 47-50см.мах. напівоб'єм. Ви маєте мати габарити меншіми за крайні, бо це є фасон халат, він має бути призбіраний під пояс, сідає такий на всіх щазвичай відмінно. Можно завжди, класика жанру) Такий шукають багато хто.
Краще зняти мірки не з себе, а з одягу, який Вам пасує, щоб мати точне уявлення, як ця шуба сяде саме на Вас.
Рука в 59-60см. підійде для зросту 155-165см, інакше буде під високу перчатку. Що теж підійде сильно, тоді рост не обмежено)
довжина 95см.

Шуба на примірки не катається, наложки нема. Тільки повна передоплата. 200грн на поштову пересилку мене не влаштують.
Є невеликий торг і якщо, я пристану на Вашу цінну, то оплачувати треба цього дня.
Повернення немає. Резерви не роблю.

Зверніть увагу, до цієї шуби в мене є сумки чи окуляри, які можно отримати у подарунок, за умови покупки шуби (за наявності їх у продажу до часу продажу шуби і , якщо покупець висловить на це своє бажання). Питайте, що підпадає під таки дарунки з наявного.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Белый
  • Коричневый
Размер:
  • 32/XXS/40
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Материал:
Кролик Липпи Рысь
Сезон:
Зима Осень Весна
Принт:
С животным принтом
Продавец
verona7777
verona7777
Киев
57% выполненных заказов
Была