Все категории
Добавить товар

Шуба натуральная мутон шелковый цвет серебрянная шиншилла поперечка

5800 грн
Описание

Шуба натуральне хутро дійсно мутон.
Поштв з саме з цілих шкур. Це не те, що називають овчиною і впярюють штучний виріб з ниток (нехай навіть вовняних) Шуба саме з хутра тварини. Чорний відмінної вичинки набівний полірований густий мутон окрас під колір срібно- гопфітової шиншили. У житті дещо виразніший тепліший і гарніший ніж на фото з легким кавлво- рожевим гречним дорогим надцветом. Камера 1:1 не передає, яка це чудова статусна річ.
На око схоже на справжню шинщюшилу, або стріженую норку, але це саме мутон, який більше витривалий до повсякденного носіння. Мутон не боїться мокрого снігу і навіть зимового дощу! Ця шуба міцна, вона прослужить Вам ще років з 10-15. Сліди вживання не суттеві! Виглядає чудово.
На відміну від просто чорних мутонових Шуб, ця відрізняється гламурністю забарвлення! Вона така одна! Оберайте найкраще для себе!
Шикарна статусна Шуба з природного мутону, який на дотик шовковий полірований гідний і привабливий!
Модна поперечка у відмінному стані, комір стійка.
Бажана модель, модна, сучасна.
Хутро на око від шиншиллли чи стріженої норки не відрізнити, але цей чудовий міцний (і визнайте, що більш бюджетний варіант) і мутон практичніший за норку або шиншили, за мутоном не треба такого ретельного догляду.
Ця шуба за заманливою ціною прослужить Вам довгі роки. Ніхто незащо не здагадається (з оглялу на її стан), що Ви придбали її, скажемо, не за 80.000грн.
Хутро не боїться мокрого снігу і надійно захистить від вітру. Подаріть собі радість, залишок, красу, тепло і комфорт цією зимою!
Нащо мерзнути чи носити абощо, прикрашайте себе натуральним хутром. Беріть цю шубку! Це гарний вибір!

Заміри:
довжина 92см. без урахування коміру
рукав 68-69см на зріст 165-175-180см.
плечі 36-38-40 мах по верху шуби і з внутрішнього боку по підкладці між втачними рукавами по лінії лівчика по спинці 38см. на біруі L але це Ска та М-ку в притул буде негарно, цей фасон халат під пояс має вільно розгортати.
талія 46 47см, груди 46-48см в стегна 50-52 см. мах це заміри по застебнутій шубі напівоб'єми. Звіряйте їх із своїм одягом, зручним для Вас. Мірки Вашої фігури повинні бути меншими .

Пересилку тільки за умови повної передплати.
Наложкой не відправляю, повернення нема.
Резерва немає, є торг і , якщо і пристану на Вашу цінну, то оплатити треба того ж дня, ціна узгоджене не на завжди.
Всім Мирного неба і гарних угод.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Серый
  • Серебристый
Размер:
  • 32/XXS/40
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Материал:
Сезон:
Зима Осень
Принт:
В полоску
Продавец
verona7777
verona7777
Киев
57% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?