Все категории
Добавить товар

Шикарна шубка від відомого українського бренду upstar continental

1149 грн

распродажа до 10 Май

804 грн
Описание

Шикарна шубка від відомого українського бренду Upstar Continental.
Бренд Upstar Continental спеціалізується виключно на верхньому одязі з натурального хутра. Цінова політика бренду від 40000 грн. Яке хутро- не знаю, тому така ціна.
У шубці з хутра не бракує як стилю, так і практичних рішень.Виріб приталеного силуету, середньої довжини, з поясом та застібкою на гачки.Неймовірний хутряний комір та перед виробу надають вишуканого вигляду.Шубка м 'яка на дотик, хутро густе, блискуче, шовковисте, з гарним густим підпушком. Вона зігріє і прикрасить свою щасливу володарку. Її можна носити як з повсякденними джинсами, так і зі світшотом, а також з сукнею з щільними колготками. У такому поєднанні вам точно буде тепло і комфортно.
Дуже стильний виріб. Підкреслить справжню красу кожної жінки.

Розмір L.
-довжина 67
- плечі 42
- пог 46
- пот 40
- поб 51
- рукав 60

Upstar Continental (Апстар Континенталь) - українська мережа магазинів з продажу шкіряних та хутряних виробів, а також бренд хутряного та шкіряного одягу.Компанія Upstar Continental була заснована в Україні у 1997 році. Спочатку компанія займалася лише перепродажем хутряних та шкіряних виробів. Так, у 1998 році були підписані прямі договори з такими італійськими виробниками як Braschi, Ciolini, Mazzi. Mala Mati та Ferre.Через 2 роки Upstar Continental починає створювати власний бренд на ринку України. 2000 року було створено дизайнерське бюро. А з 2002 року, починає закупівлю хутра та шкіри на провідних аукціонах світу: датського, канадського та фінського.На 2011 рік Upstar Continental Group є виробником виробів зі шкіри та хутра під брендом Upstar Continental, а також продає такі італійські бренди як Braschi, Amato, Ciolini 1976, Furstenberg, Mala Mati, Marconi, Ferre, Mazzi. У магазинах Upstar Continental представлений жіночий та чоловічий одяг, головні убори, а також сумки та аксесуари.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • 40/L/48
Сезон:
Зима

Похожие товары