Все категории
Добавить товар

Шуба поперечка натуральная черная норка стриженная с енотом

8400 грн
Описание

Шуба розкішна з чорної природної стріженої натуральної норки поперечки з великим круглим коміром у стилі Шанель (коло розкладене по пречах), бажаний фасон бочечка, модний прямий крій, сучасна ТОП молель, рукав востребованний реглан.
Колір іссиньо-чорний вороньєго крила, саме чорний, камера точно не передає, має шовкове матування . Підклад шовковий, якісний. Легка і зручна.
Якість вчинки і обробки преміум класу. Лазерна чудова стріжка з поліровкою до блиску. Надтонка вичинка мздри, не пересушена, чудова еластична, міцна.
Торкатись одне задоволення, носити ще більше) Я такого шовку і якості хутра у руках ще не тримала. Що це саме стріжена норка можно пересвідчитися на останньому фото де збільшено видно між опушком "голки" хоча і зрізані, але присутні саме такі голки, які виступають над подпушком у нестріженої норки скандигавки і які не вищіпані залишилось підстріжені на рівні з підпушком.
Стан чудовий , як нова, наче щойно з магазину. Слідів носки немає.
Комірі і рукави прикрашені відмінним хутром єнота кращі частини пірьями довгими. Взірцевий стан. Як з магазину вигляд мають шуби у магазині, котрі там вартують близько 100-200тис грн. Ви прийшли на Шафу щоб зекономити! То беріть цю за смачною ціною, бо вона не як нова, а дійсно нова, тільки без бірок. Чи, Ви така мрійниця, що вважаєте, що можно знайти дешевше за нову, тільки тому, що комусь не підійшов розмір і він сплативші за цю шубу повну магазину вартість віддасть їх Вам неношену із скидкою більше за 80%? Мерщій купуйте , не баріться, це удача , хапайте їх. Це чудова нагода. Помірна ціна за відмінну якість.

інформація із замірами:
між швами рукавів по спинці 38-40см.
Довжина 90см. з коміром.
груди / талія 52см. +- ПО
стегна 54см. ×- ПО
рукав 55-58см з ворсом. Це називається на 6/8 з відкритими кімтями під високу спочатку (трохи нижче ніж 3/4)
це на будь який зріст 160-170-180см.

Ваші заміри по Вашій фігури не мають бути у притул. Це шуба, а не купальник. Для кращого розуміння і визначення розміру Ви можете зняти мірки із власного наявного у Вас зараз одягу, який Вам пасує і порівняти їх із мірками зазначеними у цій об'яві.
Увага ! не із замірами у інших оголошеннях, саме з цима)
розмір С-ка -М-ка невелика Л-ка

Дівіться, є ще різні варіанти.
100% передплата.
Наложенного немає. Пошту марно не годую.
Ваші 200грн передплати отримаю не я, а пошта. Шуба на примітки не катається, люди бува так бажають придбати уподобання, що не зважають на замалий розмір і рувуть тягнути на себе при примірці, або пачкають "випадково" тобчачись по дорогій, ще не оплаченій речі ногами.
Після оплати - вона Ваша, робіть все, що бажаєте, окрім скарг і повернення.
Безпечна оплата для мене тільки продавцю на картку Привата.
Повернення і обміну не роблю. Є торг.
Пропануйте власну ціну, резерв немає, тому за моїм погодженням ціни оплата має бути одразу.
Ризики свідомого обрання товару онлайн покладено на покупця.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • 32/XXS/40
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
Материал:
Енот Норка
Сезон:
Зима Осень Весна
Принт:
В полоску
Продавец
verona7777
verona7777
Киев
57% выполненных заказов
Была

Похожие товары