Все категории
Добавить товар

Шкба норковая натуральная бомбер поперечка

8500 грн -22% 6700 грн
Описание

Шуба з кращої справжньої довговорсної норки. Це спинки зимових самців. Акціоне найліпше відбірне хутро. Не Скандинавка (у скандинавки голки коротші і не такий пухкий і багатий подпунок) Хутро дещо нагадує справжню куницю. Підфарбоване так, що підпушок має ледь коричневий напівтон, поверхневий шар чорний ледве окрашується над коричневим прошарком, блищить, сяє, не лізе, не ліняє. Пошив не в розпуск. Ти смужки, що роблять поперечку, то лазерне стріжка по довговорстному ці тому великому пласту хутра Цільні пластини на яких смуги вистрежені. Дуже гарно. Причудово, сильно, дорого, красиво, міцно, практично.

Російська норка відрізняється від Скандинавських більш довгими і м'якими голками, також підпушок значно багатшій м'якший і пухкіший. Норка російська, але пошив Українського виробника. Такої на нашому ринку більше не буде.
Шуба, як з вітрини, чи з обгортки журнала, але її до Вас таки носила та, для якої 90.000 чи 150.000грн. то є не великий гроші.
Шуба не з секонду, вона не воняє, але хутро береже дихання дуже і дуже дорогих парфюмів Вашої попередниці. Який саме цей аромат? В мене асоціації із кінострічками із Джеймсом Бондом. Такий саме парфюм, мабуть мають ті роскішні жінки, яких він кохав))
Так, Ви маєте сплатити за цю шубу сумму, яка здається Вам значною і хочете отримати бездоганну річ. Всі продавці нахвалюють свій товар і замовчують про нюанси, а так хочеться, щоб, як у казку потрапити, щоб, щоб ту шубу, яку за 150.000грн придбали і того ж року Вам так повезло, що її нову за 6700грн. продали. І так, щоб муха не сиділа))
Все, що я мала розповісти Вам про цю чудову шубу, яка є у відмінному стані я показала на фото. Вона така і є.
На рукавах і біля кішень не затерте.
З лупою роздивлятися речі б/у вишукуючи у них недолікі, як заводське ОТК у нових речах не передбачено)) До вас її носила і застібала на собі попередня багата власниця це очевидно (ні, це не те, що Ви подумали)) біля кілець нічого не затерте, все, як нове) сліди використання мікроскопічні і аж ніяк на загальний відмінний зовнішній вигляд не впливають. Шуба відмінної якості, модна, сучасна, бажана статусна поперечка.

Шуба украсит собой люблю церимонию , торжественное мероприятие или светский раут, подойдёт и невесте и дружкам, ляжет хорошо и на платье в пол и на каждый день под джинсы. Зачем мерзнуть в холодных залах? Или Вы в пуховике на торжество прийдете? Так ее и после праздника можно носить хоть на каждый день.
Сверяйте свои мерки с моими с замерами.

Заміри:
довжна по спинці 75см. без воротніка.
Рукав 38-40см. по меху от плеча 3/4
по плечах 40см.
по спинцці між втачними рукавами по лінії ліфчика 36-38+-см.на не широкі плечі і наявний бюст сяде добре, бо наступні заміри:
талія 52+-см груди 50+- стегна 55+-см. в застебнутому на робочі застібки стані, це напівоб'єм поверху одягу. Ваші мірки повинні бути менше на декількох сантиметрів. Звіряйте мої заміри з наявним і зручним для вас одягом і з'суйте чи Вам підійде.

Наложенного немає. Повернення не роблю.
Мені не потрібні Ваші 200грн за доставку, які отримаю не я, а пошта. Не цікаво. Шуба по преміркам не катається.
Всю суму на картку, після цього швидко відправляю. Є торг, Пропануйте власну ціну і платить того ж дня, бо резерву немає, а ціна узгоджується не на завжди.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • 32/XXS/40
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Материал:
Продавец
verona7777
verona7777
Киев
57% выполненных заказов
Была

Похожие товары