Все категории
Добавить товар

Женская шубка молодежная розово-фиолетовая

1100 грн
Описание

Привіт! Я рада привітати вас з моєю новою колекцією модних жіночих шубок, серед яких особливе місце займає молодіжна фіолетова шубка. Як власниця цієї краси, я хочу розповісти вам про всі переваги, які вона має.

По-перше, фіолетовий колір дуже модний цього сезону. Він чудово підійде для стильних дівчат, які хочуть бути в тренді. Але не тільки колір робить цю шубку особливою.

Шубка виготовлена з високоякісного матеріалу, який дозволяє зберігати тепло в холодну пору року. Крім того, вона має прекрасну посадку, яка підкреслить вашу фігуру і зробить вас ще більш привабливою. Ви будете відчувати себе комфортно і впевнено в будь-якому образі з цією шубкою.

Також, я хочу наголосити на тому, що мої шубки виготовляються виключно з екологічно чистих матеріалів, що робить їх безпечними для носіння і сприяє збереженню навколишнього середовища.

Не відкладайте своє рішення на потім, замовте молодіжну фіолетову шубку вже зараз і відчуйте себе стильною та привабливою! Наша доставка швидка і безпечна, а ціна - дуже приваблива. Я впевнена, що ви будете задоволені своїм вибором!

Склад: Еко-хутро

Залишилися останні розміри: 44, 46

Заміри
Розмір: 44
Ширина плечей: 44 см.
грудей: 47 см.
талії: 51 см.
стегон: 163 см.
Довжина рукава: 58 см.
Довжина виробу: 67 см.

Розмір: 46
Ширина плечей: 46 см.
грудей: 48 см.
талії: 52 см.
стегон: 163 см.
Довжина рукава: 62 см.
Довжина виробу: 69 см.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Фиолетовый
Размер:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Продавец
oleksandrv91
Merida
Шепетовка
50% выполненных заказов
Был

Похожие товары