Все категории
Добавить товар

Jack wolfskin мембранна куртка спортивна вітрівка

2200 грн -10% 2000 грн
Описание

Спортивні вітрівки.Jack Wolfskin. Купувала собі та доньці в тому році на американському сайті. Але ж)за зиму вони якось сіли )чи ми збільшилися. Купили XL) Дві ніжно лососеві розміру L , та ніжно бірюзова розміру М. Кольори дуже красиві, на фото не передається .Одна даже не распакована. Ті що на фото тільки міряли.

Проста, функціональна й абсолютно надійна. Це одна з найлегших мембранних курток у колекції. Тканина приємно м'яка на дотик і водночас вона неймовірно міцна — чудове поєднання, якщо ви багато часу проводите просто неба.
Додайте до цього водостійкість і повітропроникні властивості технологічної тканини Texapore — і все це ваша куртка, на яку ви можете розраховувати в питаннях захисту від негоди. Під час створення Stormy POINT Jack Wolfskin залучили надміцну версію Texapore, щоб далеко від цивілізації вам не трапилося турбуватися про збереження вашої куртки. Тканина порівняно легка, що неабияк підвищує комфорт — особливо якщо ви перебуваєте в русі весь день. Якщо дощ припинився, але, як і раніше, дме вітер, капюшон можна прибрати в комір куртки, щоб він не заважав.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Коралловый
  • Бирюзовый
Размер:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Сезон:
Принт:
Без принта
Продавец
deme
deme
Киев
Была