Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Вельветова спідниця,блуза gina ticono,чобітки жіночі - комплект для дівчини що...

600 грн
Описание

Доброго дня, шановні мешканки Хатки.
Познайомимось: Владислава. Маю дві вищі освіти, вивчаю менеджмент, цікавлюсь системою Work Life Balance. На громадських засадах, час від часу допомагаю талановитим та цілеспрямованим людям, в реалізації їх цілей.
Сьогодні ми організовуємо розпродаж. Весна період змін, тож почнемо.)) Зазначений розпродаж також розміщений в інших групах.
Умови:
Кожна позиція містить де-кілька найменувань, призначена в одні руки, вартість зазначена на початку позиції, мінімальна передоплата, Київ - курьером, інші міста направлення НП.
P.S. Усі кошти будуть направлені на винайм компаньйона для жінки ( супроводження на навчанні, спортивних заходах) . Детальніше в першому пості.

Комплект№3 - 500 грн.
Спідниця вельветова, трапеція, 38-40 розмір, довжина нижче колін. Колір Оливи, була вдягнута декілька разів. Має накладні кармани на звороті.
2. Блуза жіноча - Gina ticono чорна із прінтом у вигляді квітів, рукава та передпліччя оздоблені воланами. Ворот - стойка із воланом, із завязками. 100% поліестер, штучна віскоза.
Нова. Розмір - 40.
3.Чобітки жіночі - 36р, на вузьку ногу. Шкіряні, демісезонні, вузький носок, підкладка трикотажна. Підлягали ремонту - набойки металеві, носилися із задоволенням, тож є певні потертості на носках. Стан на фото.

Состояние: Очень хорошее
Цвет:
  • Чёрный
  • Хаки
Размер:
  • 36/S/44
  • 32/XXS/40
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Материал:
Вельвет Вискоза Кожа
Продавец
lvsashenko
lvsashenko
Киев
Была