Все категории
Добавить товар

Шикарна вовняна спідниця у складку viyella (шотландка). англія.

700 грн
Описание

Шикарна вовняна спідниця шляхетного темно-зеленого кольору у кругову складку від відомого британського бренду Viyella. Viyella – марка одягу компанії William Hollins & Co. Досить незвичайна назва завдячує місцю свого походження, де спочатку знаходилася фабрика одягу, - в долині "Via Gellia", біля містечка Matlock, в графстві Derbyshire, в Англії. Річ у тому, що місцеві жителі вимовляють цю назву як Vi Jella, що вплинуло на остаточний вид назви марки одягу Viyella, зареєстрованої в 1894 році. Однак бізнес Hollins почав набагато раніше, в 1784 році в містечку Pleasley. Певний час відбувалася плутанина з найменуванням фабрики конкурента Clydella, розташованої неподалік. Час йшов власник заводу докупив ще один. Оскільки він знаходився на дорожній лінії Via Gellia, назва заводу поступово трансформувалася на Viyella. А дуже скоро цю назву одержала і нова тканина, що складалася з мериносової вовни та нитки бавовни.

Усього за 7 років до початку 20-го століття було випущено першу партію матеріалу. Її назву зареєстрували як товарний знак роком пізніше, а вже 1907 р. США назвали її першою фірмовою тканиною у всьому світі. Такого почесного найменування відзначилася тканина, яка мала плетіння, аналогічне сажовому, а у складі її було 55% вовни та 45% бавовни. За часів світових воєн Viyella став офіційним постачальником сорочок для армії та флоту. Ця ж тканина аж до 1953 р. продавалася з незмінним успіхом і відзначилася честі від Торгової ради називатися найкращою тканиною у своєму класі за споживчі властивості та високу якість. Початок 60-х років. минулого століття для торгової марки Viyella стало значним. Компанії вручили Королівський патент, який став природним результатом постійного успіху протягом стількох років. Лондон і Париж ставлять тканину на перше місце і воліють будь-який одяг носити тільки з нього. Світові дизайнери в захваті від Viyella та регулярно використовують її у своїх колекціях. Реклама називала тканину – компромісом між вишуканістю та захищеністю. Такою вона залишається і до сьогодні.
На двохсотліття компанії, яке відзначалося в одному з найкращих сіті-холів Великобританії, приїхали всесвітньо відомі Ральф Лорен та Джанні Версаче.

Преміальний склад тканини 100% натуральна вовна. Тканина міцна та щільна, дуже тепла.
Спідниця у традиційну кругову складку (шотландка). Спідниця має підкладку (на фото). Довжина міді. Збоку застібка на блискавку та ґудзик. Брендування на етикетці та на стрічці (на фото). Кишень немає.

Стримані спідниці у клітку вже класика суворого дрес-коду. Ідеально поєднуються з однотонною сорочкою. У доповненні з приталеним піджаком, на англійський манір та класичними туфлями врівноважують образ. Об'ємний в'язаний светр або монотонна футболка, джинсова сорочка - з шотландською спідницею можна поєднувати практично будь-який верх як за кольором, так і за фактурою. Те саме стосується взуття.

Ідеально підійде на фігуру 16 UK або 44 EU розміру.

Стан ідеальний, без дефектів.
Розміри:
талія 42 (84) см
стегна 56 (112) см
довжина 82 см

В магазині ще багато унікальних речей, в тому числі від люксових брендів https://shafa.ua/uk/member/nngoncharova.
Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Зелёный
  • Разноцветный
Размер:
  • 44/XXL/52
Материал:
Шерсть
Принт:

Похожие товары