Все категории
Добавить товар

Елегантна зручна спідниця елітного німецького бренду hugo boss

299 грн
Описание

Елегантна зручна спідниця елітного німецького бренду Hugo Boss. Стан нової речі, сток.
Модель комфортного класичного крою по фігурі, довжини міді. По спинці доповнена блискавкою.
Спідниця дуже практична, виконана з з неймовірної якості м'якої шовковистої еластичної тканини cupro.Вона виглядає як елітний матеріал, за рахунок атласного блиску. Матеріал має декоративні властивості натурального шовку – красиво блищить, утворює м'які драпірування.Для того щоб забезпечити високі експлуатаційні властивості тканини, до неї додають 5% еластану. За рахунок цього виріб має елегантний зовнішній вигляд, добре тримає форму і не зминається.За властивостями тканина дуже близька до натурального шовку, її переваги:
-гігроскопічність - матеріал добре вбирає вологу;
-повітропроникність – тканина «дихає»;
-у готових виробах із купри влітку не жарко, а взимку такі речі зігрівають.
Ідеальне поєднання стилю та якості,спідниця виглядає одночасно вишукано та стильно. Універсальна модель, що підходить під будь-який образ.

Розмір S.
-довжина 48
- пот 34
-поб 43

Склад:
95% cupro
5% elastan

Бренд Hugo Boss - легенда не тільки в модній індустрії, це знаменитий виробник одягу, взуття та аксесуарів преміум класу.Німецький модний будинок Hugo Boss, часто званий просто Boss, був заснований в 1924 Хьюго Фердинандом Боссом і спочатку пропонував одяг загального призначення. Сьогодні у Hugo Boss є як мінімум 6 тисяч торгових точок у 124 країнах. Безпосередньо компанія володіє більш ніж 364 магазинами, не рахуючи тисячі франчайзингових магазинів. та увага до деталей. Він зумів вирости з невеликого підприємства у світового лідера у сфері моди. Продукція бренду— це втілення шику та лиску з явною перевагою класичних традицій.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • 36/S/44

Похожие товары