Все категории
Добавить товар

Спідниця, юбка. склад: шовк, рамія, шелк, ramie, silk

650 грн
Описание

Неперевершена спідниця від Ralph Lauren. Шикарне пошиття, ніжноперсиковий відтінок, нагадує бутон ніжної квітки.
По боках має кишені, замочок збоку. Верх зшитий з підкладкою. Заміри. Пот 34см, поб 47см, довжина 59см.
Склад тканини : 81% ремі, 19% шовку
Оригінал!
Стан нової речі.

Інформація про тканину:
З рамії шиють лише найкращі виробники. Ця тканина завоювала любов багатьох, особливо тих, хто відноситься до прогресивної частини суспільства і прагне до поліпшення екологічної ситуації в світі.

Ремі (рамія) це "тканина з кропиви" так звана азіатська або китайська кропива -це багаторічна рослина, що використовується в медицині, виготовленні паперу, ткацтві і т.д. Культивується в 2-х видах: зелене і біле волокно. Довжина стебел рослини досягає двох з половиною метрів. Традиційно, урожай збирають до 6 раз на рік. Збір врожаю вимагає чималих праць, тому рами можна сміливо віднести до одних з найбільш благородних волокон.

Волокна цієї рослини мають досить високу міцність, що особливо приваблює дизайнерів і технологів. Міцність на розрив цього волокна може перевищувати міцність бавовни і шовку приблизно в сім разів! 

Волокно має природний білий окрас і глянсовий блиск, який так цінують любителі тканин рами. При цьому, на відміну від шовку, який може втратити свій вигляд під впливом сонячних променів, тканини з кропиви нітрохи не втрачають свій блиск. А ще це волокно не піддається процесам гниття, не схильне до корозії і стійке до нападок комах. 
Таким чином волокна хімічно не обробляються і ми і отримуємо максимально екологічно чисту сировину. Більш того, недавні дослідження, показали, що сама розсадження рослини рами здатна позбавити грунт від ерозії. 

Одяг з рами дозволяє тілу «дихати», волокно прекрасно вбирає вологу, швидко сушиться, тим самим підтримуючи легке відчуття прохолоди. Це робить такий одяг дуже комфортним, особливо в теплий сезон. Одне з властивостей тканини рами це природна антістатика. Крім того, тканина відмінно милиться, без складнощів піддається пранню і не втрачає свій вигляд після висихання. Деякі навіть стверджують, що після прання одяг стає ще яскравіше.

Рамі володіє антибактеріальними властивостями, запобігає розмноженню різних небажаних мікроорганізмів, грибків. 

Низький коефіцієнт еластичності волокна - це, мабуть, єдиний недолік при використанні його в одязі. Але склад тканини рами часто компонують з іншими волокнами, в результаті чого на світ народжуються унікальні тканини. Наприклад, вовняний виріб буде менше схильне до усадки, якщо в ньому містяться волокна рами. Також, рами надає міцність віскозним матеріалами, які апріорі мають низьку міцність. Змішування рами з іншими волокнами дозволяє створювати міцні, зносостійкі, добре витримують форму вироби з цікавими колірними рішеннями, адже рами дуже легко піддається фарбуванню.

Зараз рами використовується переважно в елітних тканинах, адже це натуральне волокно, яке добувається не найбільш легкими шляхами, має масу корисних властивостей. Основні виробники тканин рами це: Китай (займає більшу частину ринку), Південна Корея, Філіппіни, Індія, Бразилія і Таїланд. А в Кореї в честь рами навіть проводять щорічний фестиваль, на який з'їжджаються кращі дизайнери, які спеціалізуються на екологічно чистому одязі. На фестивалі проходить дефіле, а одяг на манекенницях зшита саме з тканин рами. Також, на фестивалі організовується ярмарок цих чудових нарядів.

Для тих, хто цінує екотканини, піклується про своє здоров'я і комфорт, та й для тих, хто просто рухається в тренді, тканини ремі вже стали приємним відкриттям і зайняли своє міцне місце в сучасній моді.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Розовый
  • Бежевый
Размер:
  • 36/S/44
Сезон:

Похожие товары