Все категории
Добавить товар

Зручна джинсова спідниця бренду із великобританіїї lee cooper.нова, з біркою

258 грн
Описание

Зручна джинсова спідниця найвідомішого джинсового бренду із Великобританіїї Lee Cooper. Нова, з біркою.
Спідниця із колекції Lee Cooper. Джинсова спідниця – це універсальна річ, яка має бути в гардеробі кожної жінки.Спідниці з деніму дуже практичні, тому їх можна доповнити будь-яким верхом та взуттям.Прекрасним вибором стане спідниця міні з необробленими краями, яку легко скомбінувати з худі, сорочкою або водолазкою. Доповнити образ із коротенькою спідницею зможуть кросівки чи туфлі на низьких підборах.
Особливості:
-Довжина міні
- Прямий фасон.
- Прорізні кишені.
- Застібається на гудзик і блискавку.
- Декоративні потертості.
- Гладка тканина.
- Декоративне прострочування.

Розмір S.
-довжина 33
-пот 37
-поб 48

Британський бренд Lee Cooper – один із найвідоміших у світі європейських джинсових брендів. Світову популярність бренду принесли революційні для свого часу розробки. Історія компанії розпочалася у 1908 році, коли підприємець Морріс Купер відкрив у Лондоні фабрику з виробництва одягу. Спочатку компанія називалася "MCooper Overallslimited". Вона спеціалізувалася на виробництві робочого одягу – переважно комбінезонів, які були популярні на той час. Але справжній вибух популярності Lee Cooper пережив у 50-ті роки. Ці роки стали епохою молодіжного руху та джинсової моди. Зараз бренд Lee Cooper, який розпочав з виробництва робочих комбінезонів, співпрацює з відомими дизайнерами, акторами та музикантами.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
Размер:
  • 36/S/44
Материал:

Похожие товары