Все категории
Добавить товар

Розкішна спідниця-міні по фігурі з воланами бренду з великобританії prettylittlething

255 грн
Описание

Розкішна спідниця-міні по фігурі з воланами бренду з Великобританії PrettyLittleThing. Нова з біркою.
Модель облягаючого силуету, на широкому притачному поясі, декорованому оригінальною шнурівкою. По лінії талії спідниця прикрашена легкою оборкою. Виріб чудово окреслює контури фігури, відмінно сидить по фігурі і підкреслює лінію талії, дозволяє акцентувати індивідуальність і неповторність
Модний виріб виглядає розкішно та презентабельно, тому дозволяє створювати ошатні та урочисті ансамблі. Виразний фасон такої спідниці надає жінці оригінальності, жіночності та свого власного неповторного стилю.

Розмір S.
-довжина 49
-пот 29+
-поб 35+

PrettyLittleThing – модний сучасний бренд родом із Великобританії, який був заснований у 2012 році у місті Манчестер.
Компанія належить Boohoo Group і працює у Великій Британії, Ірландії, Австралії, США та Франції. Головний офіс бренду знаходиться в Манчестері, з офісами в Лондоні та Лос-Анджелесі. Каталог PrettyLittleThing включає все різноманіття одягу – від топів, футболок і маек, до штанів, суконь, верхнього одягу та спортивних костюмів.
Дизайнери Pretty Little Thing не бояться грати з фасонами та формами. Моделі оверсайз у поєднанні з екстравагантними укороченими фасонами, орієнтир на молодіжні, модні яскраві принти.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Сиреневый
Размер:
  • 36/S/44
  • 34/XS/42
Материал:
Полиэстер Эластан
Сезон:

Похожие товары