Все категории
Добавить товар

Сумка мессенджер с кобурой. тактична сумка з тканини

400 грн
Описание

Якщо Ви потребуєте стильної і в той же час нічого не вигідної універсальної сумки, то тактична сумка для прихованого носіння зброї саме для Вас. Компанія випустила досить цікаву тактичну сумку, яка має величезну кількість варіантів застосування.

ОСОБЕННОСТИ КОНСТРУКЦІЇ

Сумка має зручний і практичний ремешок, який можна відрегулювати за довжиною завдяки спеціальному фіксатору, тому ви можете носити як на рівні її пояса, так і на рівні грудної клітини для швидкого доступу до важливих елементів, наприклад: фонарик, газовий балончик або ж пневматичний пістолет .

На лицьовій стороні сумки присутствует клапан, який закриває основне відділення на липучках. Застібки надійно фіксують клапан і навіть при інтенсивній ходьбі або беге не дозволяють йому відкритися.

Также на лицевой части сумки присутствует отделение, со скритой молнией, по всей ширине сумки. В передньому кармане також можна помістити кошелек або важливі документи (паспорт або документи на машину).

Клапан сумки прикриває основне відділення, яке закривається на молнію. Відділення в 2 рази більше, не хотіли відділення на особову частину сумки. На протилежній стороні від кармашків основного відділення присутствует  ще одне невелике відділення на молнії, в якому Ви можете зберігати цінні або дуже важливі для Вас речі.

Найбільш важливим і цікавим є відділення на тильній стороні сумки, воно також обладнано молнией.

МАТЕРІАЛИ І ТЕХНОЛОГІЇ

Дуже товста тканина з нейлону щільністю 1000D, має спеціальну структуру ніти, має водовідштовхувальну пропитку і має поліуретанове покриття. Ткань під час виробництва обробляється по кілька разів і завдяки цьому виходить дуже якісною, неймовірно стійкою і сумостійкою.

Ткань обробляється в декількох прийомах, і покриття отримується дуже якісним і володіє дуже довгим терміном експлуатації.

В НАЛИЧІ КОБУРА В КОМПЛЕКТЕ!

Основні особливості:

Розмір сумки 270 мм х 230 мм

Ширина плечового ремня 38 мм

Качественная фурнитура

Скритий карман для зброї з швидким доступом

Матеріал: тканина

Наличие кобуры

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары