Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Бахилы силиконовые от дождя и грязи желтый размер l (41-45)

100 грн
Описание

Виробник: Інший виробник

Кілька примірників у наявності

Водонепроникні чохли від дощу найкраща захист для Вашого взуття. Багаторазові бахіли на взуття — чудова альтернатива гумовим чобітам: важать менше, місця займають менше та змінне взуття не треба окремо нести, оскільки надягаються вони прямо поверх.

Для ношения драйстепперов немає обмежень по підлозі та віку. Вони мають доречний вигляд на будь-якій нозі. Навіть якщо Ви поспішаєте на ділову зустріч або на побачення, Вам досить зняти їх перед входом — і Ваш образ буде завершеним і з відповідною (сухою і чистою!) взуттям.

Виготовлений із високоякісного водонепроникного силіконового матеріалу, він зносостійкий, міцний і може використовуватися впродовж тривалого часу, щоб зберегти взуття сухим і зручним. Проста й елегантна загальна форма, легка та стильна, дасть вам стати прекрасним пейзажем під дощем. Цей продукт м'який і зручний, легко носити із собою, гнучкий, легко надягати та знімати. З нековзною текстурованою підошвою ви не прослизаєте під час дощу або навіть скелелазіння. Дощові дні, альпінізм, брудні дороги та інші об'єкти.

Технічні характеристики:

М: бахіли довжина 24,5 см. Підходить для розміру взуття EUR35-40
L (універсальний): довжина бахіли 29 см. Підходить для розміру взуття EUR 41-45
Матеріал: силікон
Колір: жовтий

Особливості:

силіконовий матеріал,
водонепроникний і зносостійкий пакет

Комплектація:

Бахіли силіконові для взуття від дощу та грязі багаторазові

Состояние: Новое
Цвет:
  • Жёлтый
Продавец
valer...
valeriy1162711
Нежин
0% выполненных заказов
Был