Все категории
Добавить товар

Силіконові бахіли waterproof silicone cover shoe l (40-44)

182 грн
Описание

Виробник: Інший виробник

Кілька примірників у наявності

Гумові чоботи залишилися в минулому. Не потрібно вигадувати що взути в нельотну погоду. Носіть свою улюблену взуття та бахіли надійно захистять її від проникнення води, бруду і пилу. Елегантний, модний дизайн гумових бахіл доповнить ваш образ, а взуття буде сухою і чистою. Чохли багаторазового використання Waterproof silicone shoe cover, їх можна носити в будь-яку пору року.

Бахіли від дощу і бруду на взуття Waterproof silicone shoe cover, непромокайки для взуття, багаторазові. Після використання їх достатньо промити і просушити. Матеріал - водонепроникний силікон з підвищеною стійкістю до розривів, підошва з не слизькою гуми. Незамінні під час дощу і в дальніх поїздках.

Силіконові чохли для взуття, які допомагають захистити ноги в будь-яких обставин – на відпочинку, риболовлі, у походах або під час занять спортом. Стануть в нагоді вам в будь-який сезон – влітку або міжсезоння. Є розміри S, M, L.

Основні плюси товару:
чохли гнучкі, не натирають ступні, мають м'яку і гладку поверхню;
матеріал не пропускає воду, ноги не промокають, в чохлах можна ходити по будь-яких поверхнях;
зносостійкий силікон не боїться тертя і інших навантажень, характерних для постійного контакту з взуттям.
Гіпоалергенний матеріал, гігієнічний і гранично міцний потрібне рішення для людей, які проводять багато часу на природі.

Розмірна сітка:

S: 34-38 розмір
M: 35-39 розмір
L: 40-44 розмір

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
  • Синий