Все категории
Добавить товар

Росада царського дерева

888 грн
Описание

Бізнес на павловнії – безвідходне виробництво (деревина, листя, гілки, коріння є сировиною для легкої, харчової, хімічної та фармацевтичної промисловості). Деревина з павловнії на 30% легше інших порід дерев і одночасно з цим виключно міцна. Ділову деревину павловнії використовують для виготовлення дошок для серфінгу, лиж, сноубордів, паркету, жалюзі, стелі, меблі, в суднобудуванні та авіабудуванні. Павловнія - ідеальна деревина для виробництва музичних інструментів. Після розпилювання деревини з отриманих у результаті переробки відхідних матеріалів виготовляють пелети.
Листяна маса використовується для відгодівлі великої рогатої худоби. Якості листяної маси павловнії схожі з якостями люцерни. Вона містить близько 20 % протеїнів в зеленому стані та близько 12 % після листопаду.
Ще кілька штрихів до портрету. Павловнія здатна рости на малородючих ґрунтах, в тому числі на глинистих, відрізняється високою стійкістю до шкідників і хвороб, після зрізу регенерує 4-5 разів! Наша росада 1-5 сантиметрів в висотою по1-7 штук у ячейціи касети по вигідній ціні 6-9 гривень за ячейку відправка новою почтою від180 ячейок. інавестуй вигідно поки естьв наявності даний продукт З кожним днем росада підростає пікірується в касети більшого розміра що й слідує подорожчанню даного продукта Встигни придбати по вигідній ціні.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары