Все категории
Добавить товар

Стильні босоніжки на високій платформі відомого англійського бренду miss selfridge

258 грн
Описание

Стильні босоніжки на високій платформі відомого англійського бренду Miss Selfridge.
Дуже стильні та красиві босоніжки допоможуть підкреслити вашу індивідуальність! Модель дуже зручна та стійка незважаючи на високу платформу. Виконані із штучного замшу красивого коралового кольору з оригінальним переплетенням. Розраховані на середню повноту ноги.

Розмір 36.
- довжина устілки 23,5
- висота підборів - платформа 14,5

Британський бренд відкрито заявляє у себе на сайті - "у нас чисту строгу класику ви не знайдете". Однак це лише підігріває інтерес до марки. Традиційні фасони дизайнери розбавляють деталями, які додадуть образу легкості, витонченості та наївності. Колекції Miss Selfridge обов'язково припадуть до смаку юним представницям прекрасної статі.
Бренд Miss Selfridgeналежить компанії Arcadia Group, до складу якої також входять такі марки: Burton, Evans, Topman, Topshop, Wallis, Dorothy Perkins. Асортимент: жіночий одяг, взуття та аксесуари. Жіночий асортимент можна назвати по-сучасному романтичним. Сукні, що летять з воланами, шифонові сарафани з відкритими плечима, монохромні комбінезони, жакети з квітковими візерунками, трикотажні боді. Часто використовуються мотиви епохи хіпі - бахрома, квітковий малюнок, плетені деталі, вишивка.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Коралловый
Размер:
  • 36
Материал:
Искусственная замша
Сезон:

Похожие товары