Все категории
Добавить товар

Чорні еспадрилії - босоніжки на плетеній підошві

399 грн
Описание

Будь ласка, уточнюйте про наявність.🌺

Код N38
Еспадрільї
Матеріал екозамша, наскрізна перфорація
Висота підошви 2,5 см, від п'ятки 8,5 см
застібка: ремінець
колір: чорний

37 - 23,5 см
38 - 24 см
39 - 24,5 см

Доставка Новою поштою та Укрпоштою 1-2 дні. Повна передплата на картку Приват банку або післяплатою з мінімальною передплатою 150грн. Є обмін на інший розмір.

Ставте ❤, щоб не втратити.
Чому варто підписатися на нас:
✅У нас низькі та лояльні ціни
✅Новинки щодня
✅У нас розпродажі та знижки щотижня

ОБМІН І ПОВЕРНЕННЯ

У нас є можливість обміну товару на інший розмір та повне повернення товару. Але про це краще повідомляти перші дні після отримання вами посилки. Доставку на обмін та повернення товару оплачує покупець. Взуття для обміну та повернення товару, має бути в тому ж вигляді, що й була відправлена ​​нами, не ношеною, без браку, в рідній та цілій неушкодженій заводській коробці.

БРАК ТОВАРУ

Весь товар ретельно перевіряється перед відправкою на брак, тому, велике прохання, перевіряти вашу посилку, при отриманні її на пошті.
При виявленні браку, потрібно скласти акт із співробітниками нової пошти.
Без акта товар приймати назад не будемо.
Товар перед відправкою проходить огляд Двічі! Однак, у виняткових випадках, зустрічається прихований брак, тобто такий, який не видно, при первинному огляді. Таке, буває дуже рідко, але це потрібно враховувати.
В іншому випадку, претензії щодо браку, вже сидячи вдома з товаром, не розглядатимуться. Також у всіх є вдома дітки, собачки, кішечки, які псують ненавмисне товар!! І є особливо розумні, яким товар не підійшов/не сподобався та взуття псується навмисне та вручну для того, щоб отримати вагому знижку або вагомий аргумент для повернення!!!
Також зараз почастішали випадки шахрайства, коли нам приходить товар на повернення, яке відвантажено не з нашого складу! Так Так!
Підклад, Фурнітура (замочок, собачка і т.д) те, що не змінить зовнішній вигляд товару може бути замінений виробником без попередження, якщо закінчився основний матеріал.

Шановні покупці, купуючи товар за бюджетною ціною, потрібно розуміти, що ВІДРІЗНЕННЯ ВІДТІНКУ (на фото - товар може виглядати яскравіше/темніше, насиченіше і т.д. + кольоропередача на різних гаджетах відрізняється і ми можемо бачити колір по-різному), НЕРІВНОСТІ ТЕКСТУРИ , НЕРІВНОСТІ ШВА, МІНІМАЛЬНІ СЛІДИ КЛЕЮ В МІСЦЯХ ПРОКЛЕЙКИ - БРАКОМ НЕ Є! Ми максимально намагаємось підбирати ходові моделі, хіти продажу, просимо враховувати це!

Цінуємо кожного клієнта і сподіваємось на розуміння!😘

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Бежевый
Размер:
  • 37
  • 38
Материал:
Искусственная замша
Сезон:

Похожие товары