Все категории
Добавить товар

Чоботи ботфорти натуральна шкіра утеплення овечка сапоги ботфорты натуральная кожа овчина

990 грн -21% 790 грн
Описание

Безкоштовна доставка і примірка Meest Express.

Чоботи в дуже хорошому стані. Пару зайвих кг - і я вже не змогла їх застібнути, тому продаю) Надзвичайно зручні, маленький акуратний каблучок 7 см. Розмір пише 35. Устілка з овечки, виглядає майже як нова. Її довжина - 23,5 см, але 1-1,5 см забирає утеплення, тому на ногу 22-22,5 см ідеально підійдуть. Набойки замінені на нові. Рідні дуже швидко зносилися, хоча багато не ходила, так як цьогорічна зима не була надто холодною. На фото 5-6 показала заводські надрізи, для комфортного згину ноги під час ходьби. Нічого не промокає у мокру погоду, перевірено. Повністю натуральна дуже м’яка шкіра зовні (лайка) і також повністю натуральна шкіра зсередини, єврозима, утеплювач - хутро овечки. Ширина гомілки - 16 см, ширина з самого верху (коліно і вище нього) - 18 см.
З недоліків - маленька зачіпка шкіри біля замка (фото 7) при носінні абсолютно непомітно, а також трішки дряпнуті носики й каблуки (фото 8-9), крем-фарба усе маскує. Резинки на згині колін трішечки розтягнуті, фото скину в пп. Заміни не потребують і ніяк не впливають на косметичний чи функціональний стан. Багато додаткових фото скину в пп.
Купувала за 3500 грн, чоботи з натуральних матеріалів і таким утепленням коштують далеко не 1000, врахуйте це, пропонуючи якісь неадекватні ціни. Однак адекватні торги розгляну.
Дуже гарно підкреслюють стрункість ніг, приховують кривизну, якщо вона є.

Состояние: Очень хорошее
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • 35
  • 35.5
Материал верха:
Материал подкладки:
Кожа Овчина
Продавец
stasi
stasi
Супер-продавец
Тернополь
100% выполненных заказов
Была

Похожие товары