Все категории
Добавить товар

Кожаные ботинки броги челси churchs ketsby wg made in italy yves saint laurent paris...

4000 грн

распродажа до 24 Май

3520 грн
Описание

Church’s Ketsby Wg Leather Brogue Chelsea Boots (Sandalwood) Made in Italy

Розмір: 39 EUR, 9 US W, 6 UK, 26 см (заміри устілки - 26 см, враховуючи особливість конструкції, то підійде на 25-25.5 см)
Стан: Відмінний, 9/10. Мінімальні сліди користування. Незначні косметичні потертості. На одній з резинок був якийсь непомітний зацеп і вона дещо видозмінена, проте це не дуже помітно і на функціональність ніяк не впливає. Мінімально зношена підошва. Для більш довговічного служіння можна поставити набійки на каблук. Шкіра оброблена воском для догляду, який її відновлює та покращує водовідштовхування. Після повної чистки.

Жіночі шкіряні черевики Church’s. Елегантні челсі з елементами перфорації брогів. Верх виготовлений з полірованої телячої шкіри і розміщеними на ній еластичними боковими вставками. Конструкція зроблена по технології Blake (аутсол пришитий безпосередньо до внутрішньої устілки ланцюговим швом). Diamond Rubber Sole - це легка гумова підошва, яка має паттерн на протекторі у вигляді маленьких алмазів, що дозволяє менше ковзати та мати більш краще зчеплення. Зроблені в Італії
RRP: 1150$

Доставка:
Відправлення по повній передоплаті – Нова Пошта, Укрпошта;
Безпечна доставка Шафа - Нова Пошта, Укрпошта;
Накладений платіж за мінімальною передоплатою - Нова Пошта. Укрпошта тільки за повною передоплатою або через придбання покупки через Шафа / Безпечна доставка Шафа. Також можлива особиста зустріч в Івано-Франківську.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Коричневый
  • Чёрный
Размер:
  • 39
  • 39.5
  • 40
  • 40.5
Категории:
Материал верха:
Материал подкладки:
Кожа
Принт:
С геометрическим принтом

Похожие товары