Все категории
Добавить товар

Трекінгові черевики mammut kento tour high gore-tex розмір 38 та 40,5

4800 грн -10% 4320 грн
Описание

Трекінгові черевики
Mammut Kento Tour High Gore-Tex

- Розмір 38 (24 см.)
- Розмір 40,5 (25,5 см)

Найнижча ціна в Україні!

Трекінгові черевики Kento Tour High GTX від провідного виробника Mammut забезпечать вам комфорт і сухість за будь-якої погоди, а також відмінну стійкість на технічній місцевості, що зробить кожен ваш крок приємним. Ці черевики стануть вашою улюбленою парою взуття для трекінгу, маршрутів віа-феррата або довгих походів на різноманітній місцевості.

Верхня частина виготовлена з нубуку Terracare ®, який виробляється в Німеччині. Ця високоміцна шкіра доповнена гумовим рантом по периметру взуття. Він захищає черевики та ногу від ударів та пошкоджень. «Дихаюча» мембрана Gore-Tex ® Performance Comfort захищає ваші ноги від вітру, води та різних несприятливих погодних умов навіть на мокрій місцевості.

Підошва, яка не ковзає, перевіреної часом фірми Vibram ® забезпечує оптимальне зчеплення та відмінну фіксацію стопи на будь-якій місцевості. Додатковий комфорт забезпечує спеціальна підкладка з першокласної піни 3D Memo Foam, яка ідеально повторює форму стопи та адаптується до неї. Взуття має проміжну підошву подвійної щільності, язичок анатомічної форми, двозонну шнурівку та можливість затискання напівавтоматичних кішок.

Головні особливості черевиків:
- ідеальні для маршрутів віа-феррата та тривалих походів
- верх із нубуку Terracare ®
- водонепроникна мембрана Gore-Tex®
- відмінне зчеплення з будь-якою місцевістю завдяки підошві Vibram ®
- 3D Memo Foam – повторює форму стопи
- сумісний з напівавтоматичними кішками
- язичок анатомічної форми
- окантовка по окружності
-двозонна система шнурівки Flex index: A8

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серый
Размер:
  • 38
  • 40.5
Категории:

Похожие товары