Все категории
Добавить товар

Женские,стильные кеды superga.оригінал.новинка

2100 грн -15% 1800 грн
Описание

Superga-ведучий світовий спеціаліст по виготовленні кед.Бренд Superga - це кеди, які відрізняються, в першу чергу, своїм неповторним стилем і італійським шармом. Легендарний європейський бренд вже більше 100 років випускає взуття з вулканізованої підошвою. Модні і яскраві -ці якості ідеальноописують взуття в новому літньому сезоні.
Кеди SUPERGA Fantasia Style S001820.Нові,привезені з Лісабона.Оригінал.
Розмір 39(стелька 25,см25,5см),підійдуть на ширшу ногу.
Made in Vietnam.
Модель виконана із високоякісних матеріалів.Верх і в середині -текстиль.Нова модель з металевою обробкою в срібних кольорах,займає особливе місце в колекції Superga,і ідеально підкреслять будь-який міський образ, як вдень, так і ввечері..Кожен крок в Superga стане незабутнім і особливим.Якісна підошва із вулканізірованої резіни забезпечить взутті зносостійкість,практичність і відмінне сцеплення з любою поверхньою.Кеди можна поєднувати з різним одягом. Взуття Superga не тільки стала основним предметом гардероба в своїй країні походження, а й незамінним елементом образу для модних дівчат по всьому світу.

Ціна 1800грн.Дешевше немає.На іноз.сайтах получається 2200грн.+30-євро доставка.В нас таких немає.Є наложка.Дивіться ін.мої оголошення.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серебристый
Размер:
  • 39
Категории:

Похожие товары