Все категории
Добавить товар
Описание

Набридли звичайні кросівки чи весняні черевики і хочеться чогось неординарного? Таке взуття в стилі мілітарі – просто бомба цього сезону! Адже військовий стиль навіть у жіночому взутті міцно тримає свої позиції. Тож не проґавте шанс заявити усім, що ви точно розбираєтеся у трендах і не обираєте для себе перше, що трапиться під руку.

Кеди надзвичайно легкі, приємні до тіла та мегакомфортні. Ви навіть не відчуватимете їх у себе на ногах. Приємний бежевий колір натурального шкіряного покриття гарно поєднується із камуфляжним плямистим принтом різних відтінків. У тон йдуть також і широкі зручні шнурівки.

А підошва у цій моделі – це, як-то кажуть, особливий вид «взуттєвого мистецтва». Тільки погляньте на цю ретельно виконану точність текстури рифленої масивної підошви! Просто ідеально вписується у загальну композицію. Та й пасуватиме абсолютно під будь-який одяг: починаючи від повсякденних джинсів, до класичного стилю з піджаком.
🔸🔸🔸🔸🔸
Виробництво: Україна
Колір: бежевий
Матеріал верху: натуральна шкіра

У нас НАЙКРАЩІ умови для шопінгу❗️ Відправимо Вам на примірку БЕЗКОШТОВНО, накладеним платежем по всій Україні🇺🇦, без передоплат.
Оплачуєте тільки після примірки, лише в тому випадку, якщо модель Вам підійшла.
Бажаємо Вам тільки вдалих покупок 😘

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бежевый
Размер:
  • 36
  • 37
  • 39
Категории:
Материал:
Продавец
mar210507
RoMari
Обухов
100% выполненных заказов
Была

Похожие товары