Все категории
Добавить товар

Original asics gel kayano 24 кроссовки для бега

1890 грн
Описание

Asics GEL-KAYANO 24 T799N
Original

Us 8 eur 39.5 на стопу 25
Us 7 eur 38 на стопу 24
Стан 9.9 із 10 Без дефектів!

Asics Gel Kayano одна з найвідоміших моделей у світі бігових кросівок, у якій поєднується високий рівень амортизації та стабілізації. У моделі Gel Kayano 24 зменшена вага, затискач пяти PHF придбав нижчий профіль, амортизація в передній частині кросівки стала мякшою і пружною. Піна міжпідошви Flytefoam - запатентований матеріал, який на 55% легше, ніж стандартні пінні композити, відмінно справляється з розсіюванням ударного навантаження. Вставка Dynamic Duomax має спеціальну форму для адаптації до руху стопи під час бігу. Вона інтегрована пластиковим елементом Trusstic, який надає стабільності кожному кроці. Двошарова сітка з різною щільністю плетіння зменшує тертя і добре облягає стопу. Комбінація візерунків, що переплітаються, оптимізує гнучкість верху і його повітропроникність. Оновлена ​​конструкція екзоскелетного затискача п'яти дає стабільність для кісточки під час бігу.

Технології:
Напрямна лінія Guidance Line поділяє підошву таким чином, що вона відтворює ідеальну траєкторію тиску на стопу. Спортсмен досягає кращих показників, при цьому менше втомлюючись та маючи менший ризик травмування.
Guidance Trusstic: система Trusstic оснащена технологією Guidance Line для покращення ефективності тренувань та забезпечення цілісності структури підошви.
Fluidfit - високотехнологічна сітка, яка розтягується в 4-х різних напрямках, що дозволяє досягти максимального облягання.
Dynamic Duomax - додає ще більше стабільності та підтримки, а так само зменшить вагу

Heel Clutching System - екзоскелетний задник, доводить до досконалості підтримку пяти.
Ahar+ - покращена версія гуми підвищеної зносостійкості Ahar, яка легша і тонша.
Гель у носінні та п'яті Rearfoot and Forefoot GEL - спеціальний вид силікону. Його функція поглинання енергії удару, що знижує навантаження на стопу, коліна та хребет спортсмена.
3M Reflective — світловідбивний матеріал, що підвищує рівень безпеки під час пересування у темний час доби. I.G.S. (АйДжіЕс) - система розподілу удару. Філософія дизайну взуття ASICS дозволяє ступні спортсмена працювати більш природним чином, підлаштовуючись під індивідуальну ходу та тип ноги.

КУПУЙТЕ ОРИГІНАЛ, ЯКІСТЬ, ЯКА ПРОСЛУЖИТЬ ДОВГО!

- накладений платіж
- повна оплата з можливістю повернення
- якщо ця модель або розмір Вам не підходить, ми намагатимемося запропонувати інші варіанти
- по можливості вказуйте більше інформації (тип взуття, сезон, розмір ніжки або устілки, яка потрібна),
із задоволенням відповімо на Ваші запитання)

Звертайтесь!
Гарантія, повернення, обмін!

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Голубой
  • Синий
Размер:
  • 38
  • 38.5
  • 39
  • 39.5

Похожие товары