Все категории
Добавить товар

Кросівки nike air zoom vomero 16 da7698-006 оригінал

1650 грн
Описание

US 9 , UK 6.5, EUR 40.5 , CM 26

йдуть без коробки

Доставка: Відправляю Новою поштою по частковій (150 грн ,решта суми в наложному) або повній передоплаті Укрпоштою

Жіноче щоденне тренування Nike Air Zoom Vomero 16 повертається. Ми додали адаптивну пінну амортизацію ZoomX до цієї версії, що дає вам достатньо потужності на милі на кожному кроці. Взуття дивно легке і надзвичайно гнучке і дихаюче вгорі. Шукаєте найкращий рівень підтримки? Ми тримаємо його під контролем завдяки регульованому центральному ремінцю та стійкій пряжці п'яти.

Опора посилюється ременями, які ми додали з боків. Вони працюють разом зі шнурками, тому ви можете вирішити, наскільки міцна і надійна опора потрібна вашій нозі. Також на п'яті є армування, яке допомагає зі стійкістю при бігу по нерівних поверхнях.

Ми протестували справжніх бігунів і вивчили, де ноги повинні охолонути найбільше. Отримані дані ми використовували для розміщення сітки в ключових місцях (особливо біля пальців). Результатом є гнучкість та ефективна вентиляція.

Нога сидить на нашій найлегшій піні Nike ZoomX, яка також має найвищу віддачу енергії. В результаті виходить плавний перехід від стопи до носка. Ми поєднали піну з повітряною амортизацією Zoom спереду, тому ви відчуєте чуйну пружину, коли підстрибнете.

Міцна гумова підошва з рейками забезпечує довговічне зчеплення. Мова ще м'якше, ніж попередні версії.

Різниця п'ята/носок: 9,6 мм (28,1 мм / 18,5 мм)

Вага: 258 г (жіночий розмір 39)

нейтральна посадка

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • 40.5
Материал:
Текстиль
Сезон:

Похожие товары