Все категории
Добавить товар

Кросівки nike air zoom pegasus 37 bq9647-009 оригінал

1950 грн
Описание

US 8, UK 5.5 , EUR 39 , CM 25 , довжина устілки від краю до краю 25.2 см ( включно з бортиком) і ширина 8.8 см

йдуть без коробки

Доставка: Відправляю Новою поштою по частковій (150 грн ,решта суми в наложному) або повній передоплаті Укрпоштою

Жіночі кросівки Nike Air Zoom Pegasus 37 (BQ9647-009) - універсальна модель, яка стане гарним вибором для регулярних пробіжок асфальтовим покриттям як новачків, так і досвідчених спортсменів.
Легкий верх виконаний з повітропроникної сітки, що забезпечує відмінну циркуляцію повітря та відведення надлишкового тепла та вологи назовні.
Міцна структура верху з технологією Evolved Fit забезпечує чудову стабілізацію стопи та ідеальну зональну підтримку.
Система кріплення із захисною внутрішньою смугою в області середньої частини стопи гарантують неймовірно безпечну посадку навіть під час найінтенсивніших тренувань.
Ці надійні бігові кросівки були адаптовані до вимог майбутнього завдяки вставці Zoom Air, розробленій для твоїх потреб, та системі FlyEase, яка дозволяє швидко та легко одягати взуття.
Посилений задник відповідає за підтримку та надійну фіксацію п'яти.
Світловідбивна деталізація. Крім цього, модель оснащена повітряною подушкою Air Zoom під плюсневою кісткою, що гарантує ефективне поглинання сили ударів об землю, підтримує динаміку бігу, захищає суглоби від небажаного травмування
. Блок Air Zoom у передній частині стопи вдвічі більший, ніж у попередніх версіях, він забезпечує ще більше повернення енергії з кожним кроком.

Зовнішня гумова підошва скошеної форми вдосконалена вафельним протектором, що гарантує відмінне зчеплення з твердими поверхнями, а також плавний перекат при бігу.
Перепад від п'яти до шкарпетки: 10 мм (передня частина стопи 14 мм, каблук: 24 мм).

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Серый
Размер:
  • 39
Материал:
Текстиль
Сезон:

Похожие товары