Все категории
Добавить товар

Кросівки nike wmns air zoom pegasus 32 749344-001 оригінал

1650 грн
Описание

US 6 , UK 3.5 , EUR 36.5 , CM 23 довжина устілки від краю до краю 23,4 см ( включно з бортиком) і ширина 8.3 см

йдуть без коробки

Доставка: Відправляю Новою поштою по частковій (150 грн ,решта суми в наложному) або повній передоплаті Укрпоштою

Система амортизації Zoom Air - один з різновидів технологій Nike Air. На момент виходу кросівок з цією системою спортсмени та шанувальники бренду вже давно були знайомі з повітрям у підошві снікерів, але нова технологія все ж таки зачепила увагу, а також започаткувала нову лінію бігових кросівок бренду.
Якщо говорити просто, система Zoom - найтонша повітряна вставка всередині підошви, розташовуючись в області п'яти або по всій її довжині забезпечує амортизацію. А якщо говорити технічною мовою, то ця технологія є стиснутим повітрям і туго натягнутими волокнами, які поглинають ударні навантаження, повертають енергію і зменшують тиск на м'язи, суглоби і зв'язки.
Цей повітряний модуль позбавив конструкторів робити підошву високопрофільною, оскільки система забезпечує якісне гасіння ударних навантажень без зниження відчуття поверхні. Швидкість. Амортизація. Контроль. Все це забезпечує Nike Zoom, інноваційна система вибухової амортизації, що підвищує швидкість та маневреність. Снікери з Nike Zoom – модуль чутливої ​​амортизації, призначені для бігу, стрибків, спортивної ходьби по асфальту та спортивних поверхонь.

Состояние: Очень хорошее
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • 36.5
Материал:
Текстиль
Сезон:

Похожие товары