Все категории
Добавить товар

Кросівки шкіряні reebok classic run рибок жіночі в'єтнам 37-41р

899 грн
Описание

Кілька примірників у наявності

Наші телефони: **********, **********, **********
Сайт *********************
Жіночі кросівки Reebok Classic Run з натуральної шкіри, кольори — хакі та новинка — рожеве золото, покриття — металік із вологозахисним напиленням. Легкі, комфортні, міцні, прошиті кантом підошви! Фабричне В'єтнам, фірмове паковання🏷️. Ви будете задоволені покупкою!

У НАЛИЧІ КОЛІРНІ — ХАКИ, НОВИНКА — РОЗОВЕ ЗОЛОТІ! В НАЛИЧІ РОЗМІРИ — 37, 38, 39, 40, 41. Розмірна устілка (довжина устілки): 36 — 23 см, 37 — 23,5 см, 38 — 24,5 см., 39 — 25 см., 40 — 25,5 см., 41 — 26 см.

❤️ЗА 100% ОПЛАТЕ ЗАКАЗАННЯ НА РЕКВІЗАТИ — БЕЗПЛАТНА ДОСТА НОВИЙ ПОЧТИЙ!❤️

Шкіряні жіночі кросівки Reebok Classic Run у кольорі — хакі. Виробництво — В'єтнам. Матеріал — натуральна шкіра, текстиль. Кросівки на стійкій полегшеній підошві з протектором у міському стилі, за кантом підошва — прошита. Верх кросівок із натуральної гладкої шкіри, колір — хакі, з металізованим покриттям — стійкіший до вологи та пилу.

Практична та комфортна повсякденна модель кросівок в актуальному кольорі — хакі. Підкладка з текстилю та верх із натуральної шкіри дають змогу взувати кросівки навесні, влітку та восени. Зручна колодка та легка підошва поєднуються з чудовою бічною підтримкою стопи. Підходять як для пішої ходьби, так і для тих, хто за кермом.

Стильний дизайн, натуральні, повітропроникні матеріали, актуальне забарвлення — все це модель жіночих кросівок Reebok Classic Run (Рібок Класик Ран). Постачаються у фірмовому пакованні.

✔️У нас до Вас тільки ОТРИМАННЯ з понеділка по п'яті:
1) Нова пошта з 10.00 до 19.00 — відправлення упродовж 1-2 годин;
2) Укріпач із пн пт — упродовж доби;
3) Товар — такий, як на фото, що Ви бачите, з такою самою комплектацією, а також — товарним чеком, гарантією на купівлю.

Графік — з понеділка по п'яті з 9.00 до 19.00.
Наши телефоны:
**********, **********, **********

Приємних покупок!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
Размер:
  • 40

Похожие товары