Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Оригінальні кросівки new balance 990v3 made in the usa жіночі

2990 грн
Описание

Кілька примірників у наявності

Оригінальні кросівки New Balance 990v3 Made in the USA жіночі розмір 36.5 (US 7 — 24 см)

New Balance 990v3 Знаменита серія кросівок, яка стає дедалі кращою. Зроблена в США, обладнана технологією й багатою історією, модель 990v3 доводить, що ви МОЖЕТЕ поліпшити класичні кросівки. Якщо ви вже бігаєте по п'ять миль на день або тільки починаєте, це взуття американського виробництва забезпечує найкращий комфорт і продуктивність.

Артикул: W990GP3

Тип: Повсякденна, Бігові

Матеріал: Натуральна шкіра, поліуретан, Нейлон

Колір: Purple/Pigment Рожевий

У наявності розмір 36.5 (US 7" EUR 37.5 ⁇ 24 см)

Інший розмір/колір/модель можемо привезти під замовлення упродовж 12-18 днів.

New Balance, американський виробник спортивного одягу та взуття, що базується в Брайтоні, одному з районів Бостона, США. Компанія була заснована 1906 року, стала одним із найбільших світових виробників спортивного одягу, взуття та спортивного інвентарю. Для підтримки балансу між ціною та якістю компанія постійно перебуває у творчому пошуку, активно використовуючи у своїх моделях гелеві вставки, технології безшовного стягування та натуральні матеріали.

Все взуття тільки оригінальне, купується нами в США та привезеться в оригінальних коробках. Ми гарантуємо автентичність і якість свого товару, тому вирушаємо накладеним платежем! У Харкові можете під'їхати поміряти/купити, до інших міст вирушаємо новою поштою. Інший розмір/модель можемо привезти під замовлення упродовж 12-18 днів.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серый
  • Серый
Размер:
  • 36.5

Похожие товары