Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Білі шкіряні кросівки жіночі yuves 777

1070 грн
Описание

Виробник: Украина ТД

Кілька примірників у наявності

Білі шкіряні кросівки жіночі Yuves 777

Жіночі білі шкіряні кросівки — взуття для динамічних натур з активною життєвою позицією, які цінують зручність спортивного взуття. Це виразне взуття, яке стане родзинкою в стилі casual. Особливо актуальні білі шкіряні кросівки жіночі для жителів великих міст, де за день потрібно зробити багато справ.
Зручна нековзна підошва забезпечує універсальність і легкість взуття. У них можна ходити в спортзал, гуляти й навіть танцювати. Використання натуральної шкіри дало змогу домогтися гарних естетичних та експлуатаційних властивостей. Шкіра «дихає», забезпечуючи мікроклімат усередині взуття — у них не жарко та не холодно. Під час створення виробники використовують сучасні технології, які дадуть змогу зберегти привабливість.
Щоб купити жіночі білі шкіряні кросівки, підберіть відповідний розмір і оформіть купівлю, або зателефонуйте менеджеру. Доставка по Україні.

#взуття #україна #кіїв #кросівки #харяків #одягу #одеса #взуття україну #стиль #жіночий взуття #днепр #лів #мода #ukraine #кеди #купити #shoes # видатності #взуттєвості #fashion #плаття #інтернетмагазин #купитивзуття #ботки #style #туфлі #сумки #босоніжки #nike #кросівкиукраїна

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Белый
Размер:
  • Другой

Похожие товары