Все категории
Добавить товар

Кросівки nike flex essential дихаючи р39 ст25см ориг

690 грн
Описание

Дихаючий сітчастий верх з підкладкою з тканого матеріалу з підвищеною повітропроникністю, м´який комфортний внутрішній шар кросівка, анатомічна пружна устілка, що знімає навантаження з суглобів, підошва з найлегшого піноматеріалу, протектор, що забезпечує зчеплення з різними типами поверхні - AS продума створення комфорту, гнучкості та відчуття легкості.
Кросівки - відмінний вибір для активного способу життя, для зайняти бігом та повсякденного носіння. Невагомий дихаючий та стабільно підтримуючий верх кросівка виконаний із сітчастого матеріалу. Зональні безшовні панелі з термополіуретанової плівки пов´язані з системою шнурівки та забезпечують зональну підтримку, що налаштовується, і ще більш щільну фіксацію середньої частини стопи.
Проміжна підошва виконана із поєднання амортизаційної системи на основі матеріалу Phylite та м´якого носія Phylon, результат – оптимальне гасіння ударних навантажень та природна комфортна посадка стопи.
Міцний протектор із вставками із зносостійкої вуглецевої гуми має у своєму рельєфі елементи, розділені глибокими канавками Flex, які надають підошві максимальну природну гнучкість у всіх напрямках.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • 39
Продавец
roma2011
roma2011
Киев
91% выполненных заказов
Была

Похожие товары