Все категории
Добавить товар

Чудові чоловічі кросівки nike epic react presto 19ss

1200 грн
Описание

Наша повага, багатоважільні клієнти! Наш онлайн-шоп представляє до вашої уваги кросівки та черевики на всі сезони року:
Теплуваті на зимовий період черевики.
Модні осінні кросівки.
Стильні та модні весняні та літні кросівки. Все наше взуття гарної якості, під час відправлення кожна пара перевіряється. Понад 2 роки роботи на ринку. Більше ніж 5000 задоволених замовників. телефонуйте, ще є й схожі кольори.
У наявності: 41 42 43 44 45
порожнини уваги! Для справжнього визначення розмірів буде незайвим вказувати довжину устілки в см, і тоді ми правильно використовуємо вам розмір. Що потрібно для цього? Поставте ногу на сторінку паперу та поставте крапку від п'яти до великого пальця. Ось це і є ваша устілка. Цю довжину потрібно вказати нам.
Чому необхідно купити в нас:
Ми працюємо без передоплатів. Ми не братимемо середина перед, ми висилаємо вам кросівки накладеним платежем. Оплата товару відбувається тільки після вашого огляду та примірки.
Багаточисний вибір і чудова якість!
Доставка Новою Пошляєю в любому. Точку України накладено платежем! Доставка 1-2 дні по всій Україні. Відсилання відбувається на день замовлення, і клієнт отримує ТТН.
Тільки справжні світлини, що відповідають реальності. Всі світлини, які зараз перед вами — це наші фото, тому що товар, який є на світлині, що повністю збігається.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары