Все категории
Добавить товар

Модні жіночі кросівки nike air max 270

1060 грн
Описание

Кілька примірників у наявності

Привіт, Пораховані, клієнти! Наш інтернет-магазин представляє взуття на всі сезони року:
Все наше взуття чудової якості, під час відправлення кожна пара перевіряється. Понад 3 роки роботи на ринку. Більше ніж 5000 клієнтів, що потішилися.Взуття виготовлене з першокласного матеріалу, які слугуватимуть вам довгий час!
Які є розміри в наявності:36 37 38 49 40 41
порожнини уваги! Для безпомилкового визначення розмірів доцільно вказувати довжину устілки в см, і тоді ми правильно використовуємо вам розмір. Що для цього потрібно? Встановіть вашу ніжку на сторінку паперу та позначте від п'яти до великого пальця. І це ваша устілка. Цю довжину потрібно вказати нам.
Чому необхідно замовити в нас:
Ми працюємо без передоплатів. Ми не братимемо гроші спереду, ми відправляємо вам товар накладеним платежем. Плата товару здійснюється тільки після вашого огляду та примірювання.
Багаточисний вибір і блискуча якість!
Доставка Новою Пікою по всій Україні накладена платіжом! Доставка 1-2 дні по всій Україні. Відсилання відбувається на день замовлення, і клієнт отримує номер819.
Тільки справжні фото, що збігаються реальності. Усі фото, які ви бачите — це наші фото, тобто товар, який виявляється фото повністю відповідним.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Чёрный
Размер:
  • Другой

Похожие товары