Все категории
Добавить товар

2 пари трекінгових черевиків

700 грн
Описание

Salomon 37 розмір – 2 пари трекінгових черевиків.
За донат в 700 грн або більше на ЗСУ ви отримуєте дві пари добрих черевиків в походи та на щодень по місту. Наполегливо рекомендую брати на 37 розмір, попри вказаний 38 на етикетці, вони маломірять.
Сезон: пізня весна, літо, рання осінь.

Якусь одну пару вибрати неможливо, лише комплектом. Вони мені прослужили дуже добре, і ще далі прослужать, та, сподіваюсь, вам вже :)

Обидві пари тільки-но з ремонту. На парі з низькою халявою поремонтували пʼятки із внутрішньої сторони, фото додала. Також додатково нашили шкіряні латки на місця згину пальців по зовнішньому ребру, аби підсилити ці місця. Від постійного носіння там позʼявлялись тріщини, я їх носила близько трьох років кожен другий день майже цілий рік. На фото латки видно, майстер виконав свою роботу на 5/5, якісно приклеїв та прошив, та й ще по візерунку зробив латки.

На парі з високою халявою латки нашиті на тих самих місцях згину пальців по внутрішньому і зовнішньому ребрах обох черевиків, фото додатково надішлю. На фото також видно, що блакитні халяви зсередини запацькани. Я чистила вручну, моїх сил не вистачило, та в пральній машинці прати не наважилась, бо є набагато більше ризиків зіпсувати важливіші місця. І в хімчистку не мала можливості здати + тоді б їхня вартість мала б бути більшою, а я не вважаю, що в тому є сенс. Ці місця точно можливо відчистити, тому якщо для вас важливо - вам вдасться подбати самостійно, я впевнена.
Серед пошкоджень, які мені не вдалося відновити є невеликий шматочок підошви, який відвалився, коли я цілий день проходила по гострому камінню та зачепилась і перекинулась, в останній момент, та цю частинку так і не знайшла. Фото додатково можу надіслати.
Після чистки та ремонту я додатково обробила черевики водовідштовхувальним засобом Nikwax Fabric & Leather Proof.

Устілки оригінальні, взаємозамінні. Устілки є окремо на фото. у вас завжди буде можливість поміняти на свіжі устілки, якщо берете черевики або кросівки у мандрівку/похід.

Пишіть якщо маєте додаткові питання чи уточнення, відповім на все як тільки матиму можливість. Фото додаткові також надішлю.

Всім гарного дня! Слава Україні! Слава ЗСУ!

Состояние: Хорошее
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • 37
Продавец
tormashka
tormashka
Супер-продавец
Одесса
100% выполненных заказов
Была

Похожие товары