Все категории
Добавить товар

Кросівки nike zoomx invincible run flyknit 2 dh5425-600 оригінал

1750 грн
Описание

US 9,5 , UK 8,5, EUR 43 , CM 27,5 довжина устілки від краю до краю 27,4 см і ширина 9.7 см

йдуть без коробки

Доставка: Відправляю Новою поштою по частковій (150 грн ,решта суми в наложному) або повній передоплаті Укрпоштою

Оригінальні кросівки Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 2 DH5425-600

Тип взуття: спортивне взуття

Бренд: Nike

Призначення: повсякденні, для бігу

Верхній матеріал: текстильний матеріал

Тип підошви: синтетичний матеріал

Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 2 – друга серія чоловічих бігових кросівок з максимальною амортизацією. Пропонуючи розкішну м'якість, це взуття призначене для будь-яких відстаней, особливо для довших. У них використовується найлегша піна ZoomX, яка досі використовувалася тільки в моделях взуття для змагань, таких як Vaporfly або Alphafly.

У 2019 році Nike поставила собі за мету знизити ризик отримання травм бігунами, випустивши React Infinity Run, що і вдалося. Ось чому компанія Nike розширила пропозицію «безпечного» взуття, випустивши зовсім нову модель Nike ZoomX Invincible Run, яка таким чином приєдналася до проекту Nike Run Fearless (тобто бігу без страху отримати травму). Перш ніж нова модель надійшла у продаж, вона пройшла безліч випробувань на практиці.

Завдяки порадам сотень бігунів, що тестують продукт, була створена абсолютно нова модель взуття, орієнтована на забезпечення максимального комфорту та уникнення ризику травм. Для досягнення цієї мети у плюсневій області та під п'ятою було використано більше піни, що призвело до комфортної м'якості та більшого задоволення під час бігу. З іншого боку, форма колиски підошви забезпечує надзвичайно плавне перекочування стопи. Також варто згадати, що команда вчених із NSRL (спортивно-дослідницький центр Nike) вирішила розширити підошву кросівок в області шкарпеток та п'ят, що призвело до більшої стабільності бігу та відчуття впевненості. безпека бігу без ризику травми. Однак ці зміни в конструкції підошви неминуче призвели до збільшення ваги взуття, чого, однак, вдалося уникнути за рахунок використання інноваційної надлегкої піни ZoomX, яка також забезпечує високу віддачу енергії, завдяки якій бігун почувається набагато краще. більш гнучким з кожним кроком.

У порівнянні з кросівками Nike React Infinity ZoomX Invincible набагато м'якший і зручніший, а також забезпечує значно більшу віддачу енергії при відскоку. Ще однією перевагою кросівок Nike Invincible Run Flyknit 2 є покращений матеріал верху, що забезпечує хорошу повітропроникність. Матеріал flyknit також міцний і довговічний, добре тримає ногу протягом усього бігу, що додатково підтримується стійкою стійкою п'яти. Детальніше:

Состояние: Очень хорошее
Цвет:
  • Красный
Размер:
  • 43
Материал:
Сезон:
Продавец
nazar...
Сток з Germany
Супер-продавец
Долина
77% выполненных заказов
Была

Похожие товары