Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Без передоплати! незвичайні кросiвки !

998 грн
Описание

Розрахунок:
Розрахунок відбувається за фактом отримання товару у відділенні "Нової пошти", або безготівкова оплата ( Mastercard, Visa ).
Верхня частина продукта виконана за інноваційною технологією. Основна перевага - бесшовність матеріалу, взуття створене за допомогою переплетення якісних ниток, які гарантують взуттю легкість, високу вентиляцію, високу якість. Потужна підошва забезпечує даній моделі гнучкість і м'якість, а протектор гарантує міцне зчеплення з будь-якою поверхнею. Модне взуття з крутим дизайном підійде для занять спортом і для піших прогулянок.
Як доставляємо:
Відправлення здійснюється транспортною компанією "Нова Пошта". Доставка в будь-яку область України протягом 1-2 днів. Заявки що прийняті до 15.00 відправляються прям в день схвалення замовлення.Натискайте на інші оголошення продавця, там безліч цікавих товарів. В перелік реалізованої нашим магазином продукції входять товари для чоловіків, жінок і дітей, а ще плюс до цього у нас товари всякої цінової групи. Якщо ви виберете наш магазин, Ви не пошкодуєте!При створенні цієї моделі взуття застосовувались тільки якісні матеріали. Виробництво дуже строго контролюється, починаючи від стадії підбору матеріалу і закінчуючи перевіркою готового продукту. Гасло даної моделі: комфорт, простота, якість! Ця модель виділяється неперевершеними дизайном, відмінним забарвленням, приємним комфортом під час ходьби і довгим терміном експлуатації. Взуття шикарно переносить прання, при цьому тримає свій первісний вигляд.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
Продавец
aleks...
Modnyy_shop
Мариуполь
Была