Все категории
Добавить товар

Кросівки cmp hapsu

1350 грн
Описание

Кросівки CMP Hapsu в ідеальному стані. Оригінал. Стан нової речі.

HAPSU - це взуття спеціально розроблене для скандинавської ходьби. Виготовлене ​​з легкого та дихаючого сітчастого верху, але має низку прямих вставок для забезпечення необхідного рівня стабільності, необхідного для цього виду спорту. Технологія "Foot Pace Control" (FPC), за допомогою якої це взуття сконструйоване, також робить його гнучким і здатним повністю адаптуватися і допомагати руху стопи, що є ще одним ключовим елементом скандинавської ходьби. Перекат також підтримується підошвою Vibram HighSpeed, що використовується з компаундом Xs Trek, спеціально розробленим з профілем, який сприяє природному руху п'яти, від заднього захвату до зчеплення та переднього поштовху. Протектор із середніми виступами адаптується до різних типів місцевості, а відмінна амортизація гарантується проміжною підошвою EVA подвійної щільності. Досить широка підошва доповнює високий рівень технічних характеристик цього взуття, забезпечуючи необхідну стійкість.

Кросівки з колекції CMP. Модель з ребристою підошвою Vibram® для високого зчеплення з різними поверхнями.

- Підходить для веганів.
- Легкий сітчастий верх забезпечує належний рівень повітропроникності.
- Зварені синтетичні елементи верху підвищують його міцність і додатково підтримують стопу.
- Текстильна внутрішня частина комфортна для ноги і полегшує утримання взуття в чистоті.
- Проміжна підошва виготовлена ​​з м’якого матеріалу EVA подвійної щільності, який є більш щільним і стабільним, ніж традиційна піна EVA. Це рішення забезпечує кращу амортизацію та підтримку стопи, адаптуючись до її анатомічної форми.
- Підошва Vibram® XS є однією з найбільш універсальних підошв у взутті, призначеному для активного відпочинку. Завдяки рифленому протектору та використанню високоефективної гумової суміші вона гарантує відмінне зчеплення з різними поверхнями, а також високу міцність і стійкість до стирання.

Склад:
Халяви: Синтетичний матеріал, Текстильний матеріал
Внутрішня частина: Текстильний матеріал
Підошва: Синтетичний матеріал

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Чёрный
  • Розовый
Размер:
  • 41
  • 41.5
  • 42
Продавец
ihor121
brend_shopp1
Супер-продавец
Калуш
96% выполненных заказов
Был

Похожие товары