Все категории
Добавить товар

Високі модельні італійські чоботи

1700 грн
Описание

Vero Cuoio - марка найвищої якості натуральної шкіри. Чоботи красиво виглядають на нозі. Пасуватимуть до різноманітного за стилем одягу. Придбані були під зимові шорти-спідницю, дуже добре з платтями, і діловими, і принтованими. Розмір реально більший за 41, підуть на 41,5 і навіть на 42, 42,5. Устілку спеціально не міряла, на відчуття 27,7 - 28. Цифровий ряд продовжувати нема особливого сенсу, адже розмірні сітки всюди різні. Можу поміряти довжину підошви на запит. Місткі: добрі будуть на ногу ширшу 41,5, 42 (27,5) - на середню й вужчу. Ймовірно, на нозі 27,5 дивитимуться оптимально! На 27 великі. Це моя користувацька оцінка, точніше можна тільки емпіричним шляхом. Литка: по обидва боки від ремінця 30 та 25,5 см відповідно. Висота чобіт від підлоги 41, від п"ятки 37. Обхват угорі 39,5. Дуже зручно продумана конфігурація передньої частина та носика, нога лягає ідеально. При цьому акуратно й навіть вишукано дивиться. Крій дизайнерський (всередині логотип Laura Conte). Підбори типу "шкільні", стильні та зручні. За сезоном чобітки підуть на глибоку осінь та fall winter. Утеплені приємним щільним текстилем. Устілка шкіряна. Підошва доволі товста, на шкіряну основу ззовні напаяний ребристий синтетичний матеріал. Підбори набірні. Набійки рідні, практично цілі.
Чоботи мої. Надягала кілька разів на роботу, поблизу від домівки. Та швидко відчулося, що дійсно завеликі (маю ногу 27). Великомірять на позначений виробником розмір!
Стан дуже гарний, маленька руденька цяточка збоку на підборі (див. фото). Сліди носіння є, мінімальні користувацькі. На якості шкіри не позначені, у ціні враховані. Чоботи вартували дорого, привезені з Європи, дивляться дорого і не виглядають ношеними.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • 42
  • 41.5
  • 42.5
Категории:
Материал верха:
Материал подкладки:
Текстиль
Сезон:
Продавец
tygris
tygris -- SALE
Харьков
83% выполненных заказов
Была

Похожие товары