Все категории
Добавить товар

Жіночі черевики jack wolfskin everquest texapore mid w розмір - 40 (39, 40, 41)

3000 грн
Описание

Я купила ці чобітки в січні 2023 року, бо дуже сильно подобались. Я їх носила тоді до кінця морозів, дуже теплі і класні. Але вони трохи завеликі на мене і це помітно, тому вирішила продати. Купувала в магазині Марафон, зараз вони коштують майже 7 тисяч. Наскільки я пам'ятаю, я брала десь за 5, ще відняла за те, що носила, тому думаю десь за 3 можу продати. Посилання на сайт тут не проходить, але на сайті марафон є вони.
Я поміряла стрічкою всередині чобота, звісно заміри приблизні, та все ж: здається ширина 10 см(приблизно в найширшій частині), довжина 26 см. Можете також орієнтуватись на розмірну сітку на сайті за посиланням вище. На самих чоботах розмір 40.
Стан дуже хороший, потерта тільки біла підкладка, якби не це був би ідеальний.
Вони реально супер теплі і зручні. Ось опис із сайту:
Агресивний протектор підошви гарантує надійне зчеплення з поверхнею, навіть на засніжених трасах. Спеціальна проміжна підошва EVA допомагає захистити ваші суглоби, забезпечуючи м'яку амортизацію на кожному кроці.
Черевики оснащені водонепроникною та дихаючою мембраною TEXAPORE ECOSPHERE, виготовленою з екологічно чистих матеріалів. Вони захистять вас від снігу та дощу, забезпечуючи сухість та комфорт. Навіть при крижаних температурах до -30 °C, вони забезпечать надійне тепло для ваших ніг.
Додатковий захист носка та п'ятки з PU-шкіри забезпечує довговічність цієї моделі. Металеві гачки полегшують процес шнурівки, а устілка з EVA та теплою підкладкою додає комфорту навіть у найхолодніші дні.
Основний матеріал: Шкіра, Додатковий матеріал: Текстиль, Прошарок: 100% Поліестер , Підошва: 100% Гума, 100% Етіленвінілацетат
Не підлягає поверненню.

Состояние: Очень хорошее
Цвет:
  • Розовый
Размер:
  • 40
Категории:

Похожие товары