Все категории
Добавить товар

Сноубутси дутики демар лаккі р.39/40 сині нові, є дефект

1650 грн -61% 650 грн
Описание

Чоботи, сноубутси, дутіки Демар Лаккі колір синій, розмір 39/40, виробництво Польща оригінал.

Сноубутси нові, але пишу стан ідеальний, тому що є дефект вказаний на останньому фото, дефект легко виправити вдома або у майстерні, гарно проклеїти міцним клеєм, тому ціна знижена дуже сильно, сама не займаюся ремонтом, але вказую всі недоліки, повернення немає!!!!!

Дефект - на правому чоботі ззовні показано на останньому фото.

Сноубутси Демар Лаккі це дуже універсальний варіант взуття на весну, зиму і осінь. Калоша прогумована, з морозостійких гум, верх дутий болоневый дуже щільний матеріал, який всередині утеплений, не промокає і не продувається, всередині валянок вставка з термошерсти, устілка повсть всередині фольгирована. Сноубутсы Демар Лаккі носять восени і навесні від +10 тепла порожніми в дощі і бруд, а від 0 градусів - 20 мороза з валянком і можна самостійно прокласти під валянок в товсту калошу повстяно-овчинно чіп, то тоді і в -25 морозу буде тепло. Взимку чоботи Демар Лаккі дуже добре для сльоти, мокрого снігу, снігових заметів, кататися на санках, для Карпат, гуляти з собакою, для збереження своєю дорогою зимового та осіннього взуття. Не замінні сноубутсы в гардеробі дитини або дорослих.

Чоботи в стані нових, так як є дефект, то пишу що стан ідеальний, але не новий, не пошкодуєте. р 39/40 - довжина устілки валянка 26,5 см, калоша порожня всередині без валянка утеплювача 27,5 см. Підходять на ніжку від 25, 0 см до 27 см, а без валянка до 27,5-28 см

відправка НП або Укр.пошта оплата на карту приват банку повністю 💯%+ комісія банку.

Повернення немає, всі питання і додаткові фото питайте будь ласка до оплати.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Синий
Размер:
  • 39
  • 39.5
  • 40
Категории:
Материал верха:
Полиэстер Резина
Материал подкладки:
Шерсть Термопрокладка

Похожие товары